Novo u ponudi. SteelSeies


Novo u ponudi. SteelSeies

Dvadeset godina SteelSeries inovira vrhunsku tehnologiju posebno za poboljšanje performansi igranja.
 

Od 2001. SteelSeries je pokretačka snaga esporta i profesionalnog igranja. Od sponzoriranja prvih profesionalnih igrača, do stvaranja proizvoda posebno za profesionalne timove, do pretvaranja iznimnih igrača u globalne superzvijezde, SteelSeries je usredotočen na rast industrije i pomoć igračima posvuda.

Naši odnosi s profesionalnim timom više su od sponzorstva, oni su partnerstva. Blisko surađujemo s najboljim igračima na svijetu kako bismo dotjerali naše proizvode i osigurali da sve što stvorimo zadovoljava potrebe igrača na svim razinama. Bilo da je OG prvi tim koji je osvojio uzastopna Dota 2 međunarodna prvenstva ili vam daje alate da unaprijedite svoju igru, esport je u srcu svega što radimo.

Opsjednuti smo "prvima". Počevši od 2001. godine, naša je tvrtka osnovana kako bi zadovoljila površinske potrebe okorjelih igrača uvođenjem prve staklene podloge za miša, Icemat.
 

 
Od te originalne inovacije, stvorili smo prvu mehaničku tipkovnicu za igranje, prvu viseću traku za glavu za slušalice za igranje, prvi miš World of Warcraft i bezbroj drugih inovacija. SteelSeries je posvećen izradi proizvoda koji guraju profesionalno igranje dalje nego što je itko sanjao. Te inovacije čine igranje konkurentnijim i zabavnijim.

Naši obožavatelji, kupci i profesionalni esports timovi zahtijevaju vrhunsku izvedbu. Kombiniramo nužnost profesionalne kvalitete i trajnosti s nepopustljivom težnjom za jednostavnim, modernim dizajnom. Svaki gumb, prekidač, materijal i tipka dizajnirani su imajući na umu svaki pokret igrača.



 




 




{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode