Zahvaljujući ekskluzivnoj tehnologiji koja je patentirana markom, Joma je uspjela napraviti cipelu fleksibilnom kao i stopalo. TOP FLEX je napravljen s tri različite tehnologije koje se prilagođavaju potrebama igrača. Tehnologija šavova rukavica: spoj između gornjeg dijela i podnožja osigurava da cipela savršeno pristaje na potplat stopice, dajući maksimalnu fleksibilnost dopuštenoj stopi. Pulsor sustav: tri strateški postavljena dijela u prednjem i stražnjem dijelu apsorbiraju utjecaj pada u skok i potiču impuls. Tehnologija od 360o: Ekskluzivni JOMA SPORT sustav zahvaljujući kojoj je projektiranjem svih elemenata cipela 100% pogodna za rubove stopala i baza podnožja je savršeno stabilna. To osigurava veću stabilnost i sprječava ozljede uzrokovane vakuumom između stopala i cipele. Preformirani Phylon potplat s tvrdošću od 45 Shore i abrazirajuća guma koja premašuje 200.000 ciklusa savijanja rezultat su idealnog potplata za unutarnji sport. Opremljena je mekšom gumom na podnožju. Šav na gornjem dijelu i dvostruko pričvršćivanje na podnožju pružaju ukupno jamstvo.


Gornjište -Koža
Podstava - Tekstil
Potplat - Drugi materijali/ Guma
'/> Tenisice Joma TOPW.802.IN 0,0000000000 - Mikronis.hr
Podijeli na Ispiši proizvod

Tenisice Joma TOPW.802.IN

72,86 €
već od 6,07 € mjesečno
DOSTUPNOST NA UPIT
Pošaljite upit na web-prodaja@mikronis.hr
Dodaj u favorite Ukloni iz favorita
  • Šifra proizvoda
  • 60380197
  • Kataloški broj
  • Jamstvo
  • Sigurna kupovina
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 500kn
  • Mogućnost plaćanja na rate
Podaci uz artikle su prezentirani u dobroj namjeri. Mikronis d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće možete nas kontaktirati na web-prodaja@mikronis.hr
Tenisice Joma TOPW.802.IN vel.UNI


Joma Top Flex model predstavlja fleksibilnost pretvorenu u obuću. Zahvaljujući ekskluzivnoj tehnologiji koja je patentirana markom, Joma je uspjela napraviti cipelu fleksibilnom kao i stopalo. TOP FLEX je napravljen s tri različite tehnologije koje se prilagođavaju potrebama igrača. Tehnologija šavova rukavica: spoj između gornjeg dijela i podnožja osigurava da cipela savršeno pristaje na potplat stopice, dajući maksimalnu fleksibilnost dopuštenoj stopi. Pulsor sustav: tri strateški postavljena dijela u prednjem i stražnjem dijelu apsorbiraju utjecaj pada u skok i potiču impuls. Tehnologija od 360o: Ekskluzivni JOMA SPORT sustav zahvaljujući kojoj je projektiranjem svih elemenata cipela 100% pogodna za rubove stopala i baza podnožja je savršeno stabilna. To osigurava veću stabilnost i sprječava ozljede uzrokovane vakuumom između stopala i cipele. Preformirani Phylon potplat s tvrdošću od 45 Shore i abrazirajuća guma koja premašuje 200.000 ciklusa savijanja rezultat su idealnog potplata za unutarnji sport. Opremljena je mekšom gumom na podnožju. Šav na gornjem dijelu i dvostruko pričvršćivanje na podnožju pružaju ukupno jamstvo.


Gornjište -Koža
Podstava - Tekstil
Potplat - Drugi materijali/ Guma
  • Brand
  • DeLonghi

Ocijenite ovaj proizvod

  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode