Podijeli na Ispiši proizvod

THRUSTMASTER TCA QUADRANT ADD-ON AIRBUS EDITION WW

98,99 €
već od 8,25 € mjesečno
DOSTUPNOST NA UPIT
Pošaljite upit na web-prodaja@mikronis.hr
Dodaj u favorite Ukloni iz favorita
  • Šifra proizvoda
  • 60470070
  • Kataloški broj
  • Jamstvo
  • Sigurna kupovina
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 500kn
  • Mogućnost plaćanja na rate
Podaci uz artikle su prezentirani u dobroj namjeri. Mikronis d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće možete nas kontaktirati na web-prodaja@mikronis.hr


Thrustmaster TCA Quadrant Add-on Airbus Edition nadopunjuje vaš Airbus gas. Dva modula, koji se mogu ugraditi na lijevu i desnu stranu Thrustmaster Airbusa (nisu uključeni), omogućuju kontrolu nad postavkama kočnice brzine i amortizera. I ručica brzinske kočnice i amortizer imaju realne položaje kao što biste očekivali s Airbusom A320. Dodatak također uključuje ručicu mjenjača za upravljanje šasijom, parkirnu kočnicu i gumb za automatsku kočnicu. Kao rezultat toga, ovi moduli Thrustmaster TCA Quadrant Addon Airbus Edition savršen su dodatak vašem Thrustmaster TCA Airbus gasu, čineći virtualno letenje na Airbusu još realističnijim. Kao i Throttle, ovaj dodatak koristi magnetne senzore Hall Effect patentiranog od strane Thrustmastera. Ovi senzori se ne troše i uz to uvijek ostaju iste točnosti. TCA Quadrant Add-On Airbus Edition pruža iznimno realistično i dubinsko iskustvo igranja sa svojih 15 značajki, uključujući realistične tipke i brave posebno dizajnirane za nevjerojatnu kontrolu nad sekvencama slijetanja i slijetanja. Za optimalnu kontrolu različitih manevara koji zahtijevaju preciznu količinu podizanja, uključujući i tijekom faza slijetanja i slijetanja, možete koristiti ručicu kočnice brzine kako biste iznimno precizno poboljšali kontrolu otpora vašeg zrakoplova i tako smanjili brzinu leta. Za povećanje koeficijenta uzgona pri malim brzinama, upravljanje zakrilcima je iznimno važno kako bi se izbjegla gužva u zrakoplovu. Stajni trap zrakoplova je klasičan, legendarni i nezamjenjiv alat za pravilnu kontrolu postupaka polijetanja, kao i za približavanje slijetanja. Ova intuitivna kontrola pomaže vam uštedjeti dragocjeno vrijeme i omogućuje vam da se usredotočite na druge zadatke koje je potrebno izvršiti na vašem popisu za provjeru. Parkirne kočnice koriste komercijalni zrakoplovi kada članovi zemaljske posade ne mogu postaviti podloške. Tijekom oluje ili kada zemaljska posada nije dopuštena na rampi zračne luke, parkirna kočnica ugrađena u TCA Quadrant Add-On Airbus Edition olakšava vam brigu o zaustavljanju i manevrima parkiranja.
  • Brand
  • Microids

Ocijenite ovaj proizvod

  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode