O tehnologiji, jasno :)
Facebook Twitter Google

Lenovo IdeaPad Legion Y920: najbolje od Lenova za igrače

Ovaj 17" laptop najbolje je što Lenovo nudi za gaming

Ne trpite kompromise kad je gaming u pitanju? Evo nečeg za vas. Raniji modeli nove Lenovove serije Legion isticali su se vrlo povoljnom cijenom u odnosu na mogućnosti, ali Lenovo IdeaPad Legion Y920 je sasvim drugačija zvjerka: za one koji nisu spremni na kompromise – pa neka košta koliko košta.

Drugim riječima: ima sve. Od Core i7 procesora (7700HQ, spreman za overclocking) sa 16 GB DDR4 memorije (proširivo do 64 GB), preko GeForce GTX1070 grafike s vlastitih 8 GB, do 17,3" IPS zaslona Full HD razlučivosti s AntiGlare tehnologijom. Tu je i brzi SSD, uz klasični tvrdi disk od 1 TB.

Ovo je računalo dovoljno snažno za VR.

Zatreba li, sve skupa možete ubrzati pritiskom na jednu tipku: OneKey Turbo. Ona će vas smjesta lansirati u overclocking način rada: ubrzat će se i CPU i GPU.

A kada već spominjemo tipku, tipkovnica je možda i najjača stvar na ovom snagatoru. Riječ je o mehaničkoj tipkovnici koja ima najbrži mogući odziv, uz izdašni hod (2,2 mm), kako bi slijedila vaše reflekse. A kako bi intuitivno znali koju tipku stisnuti, sve su one osvjetljene pulsirajućim RGB diodama – spektakl za oči.

Jednako spektakularan je i zvuk: uz dva JBL-ova zvučnika od po 2 Watta tu je i subwoofer od 3 W, s Dolby Home Theater tehnologijom.

Nvidija tehnologija G-Sync, osim što ubrzava prikaz grafike i čini ga glađim, eliminira screen tearing i minimizira display stutter.

Uza svu tu snagu, Y920 radi sigurno i stabilno i nikad se ne pregrijava – što je iznenadilo i recenzente, koji su odreda nahvalili ovo računalo; provjerite Laptop Mag, Noetbook Check ili Ultrabook Review.

Dodaj komentar
Loading