Novo u ponudi Woox Smart Home.


Novo u ponudi Woox Smart Home.


WOOX je popularan brend za Smart IoT i AI proizvode, pametna rješenja visoke kvalitete, proizvode jednostavne za korištenje za kućne korisnike po pristupačnoj cijeni. Naši su proizvodi dizajnirani da dugo traju i da vaš dom učine pametnijim, sigurnijim i energetski učinkovitijim.


WOOX je strateški partner brzorastućeg svjetskog pružatelja usluga pametnog kućnog oblaka TUYA Smart, svi WOOX uređaji su "powered by TUYA" uređaji koji WOOX uređaje čine kompatibilnim sa svim ostalim TUYA proizvodima širom svijeta. Svi WOOX proizvodi spremni su za maloprodaju pakirani u atraktivna pakiranja WOOX rasporeda uključujući višejezične priručnike koji instalaciju bilo kojeg WOOX uređaja čine "komadom torte". WOOX uređaji imaju vrlo laku postavku koja ih povezuje s aplikacijom WOOX Home koju korisnici mogu preuzeti i instalirati s Google Playstorea ili Apple Appstorea, preuzimanje i korištenje WOOX Homea je besplatno.

Kontrola glasa
Svi WOOX uređaji podržavaju usluge glasovne kontrole Amazon Alexa i Google Assistant, kako bismo ovaj proces učinili lakim, integrirali smo izravan pristup tim uslugama iz naše aplikacije WOOX Home. WOOX uređaji također podržavaju rad s IFTTT.

Naš WOOX portfelj sastoji se od tri glavne kategorije: SNAGA, RASVJETA i SIGURNOST. Sve proizvode razvija i proizvodi naš vlastiti tvornički tim u Shenzhenu, Kina. U Europi naš glavni centar za logistiku i podršku nalazi se u Zundertu, Nizozemska.

WiFi i Zigbee
Portfelj WOOX-a sadrži proizvode temeljene na WiFi-u koje možete izravno spojiti na svoj WiFi usmjerivač i imamo proizvode temeljene na Zigbee-u koji zahtijevaju Zigbee pristupnik za povezivanje uređaja u vašu mrežu, Zigbee pristupnik također isporučuje WOOX, ali nije uvijek potreban kada već imate kod kuće Zigbee pristupnik druge marke, WOOX Zigbee uređaji također se povezuju s većinom drugih Zigbee 3.0 pristupnika.





 






 




{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode