Avenio Reaper: Gejmerska zvjerka


Avenio Reaper: Gejmerska zvjerka
Najnovija konfiguracija gaming računala koja nam stiže iz prestižnog Avenija je Reaper, snagator zapakiran u čelično, sedam kilograma teško kućište osvjetljeno RGB LED-icama s tri načina rada: stalno uključene/disanje/pulsiranje. Sprijeda su kontrole za osvjetljenje, čitač memorijskih kartica, ulaz/izlaz za zvuk i po dva para USB 3.0 i 2.0 priključaka. Straga su još četiri USB-a 3.0, dva USB-a 3.1 (tipa C i A), dva USB-a 2, PS/2, RJ-45 i SPDIF te još jedan „obični“ audio ulaz/izlaz.
No da krenemo na ono najvažnije: sve skupa pokreće Core i7 7700K s dva puta po 8 GB DDR4 RAM-a (ako vam to nije dosta, dva utora su slobodna pa se Avenio Reaper računalo može nadograditi na 64 GB) te nVidia GeForce GTX 1070 s 8 GB GDDR5 memorije. Na njega se može spojiti tri monitora preko DisplayPorta 1.4, ili preko HDMI 2.0 ili DVI-D ulaza.

Da bi sve to skupa radilo cool, tu je Celsius vodeno hlađenje S24 od 280 mm, kao i napajanje od 550 W sa 80+ Gold certifikatom. Dakako da je ovo stolno računalo sa SSD diskom, i to ne običnim nego Samsungovim EVO 960 (brzina čitanja: 3100 MB/s; pisanja: 1400 MB/s), a tu je i tvrdi disk od gigabajta.
Kao i inače, sva Avenio računala su detaljno testirana prije isporuke a možete ih dobiti uz čak 60 mjeseci jamstva.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode