O nama


Od svog osnivanja 2001. godine, poduzeće Mikronis d.o.o. postalo je jedan od lidera na tržištu tehnike u Hrvatskoj. Od male trgovine u Lastovskoj 23, poduzeće je naraslo u jednog od najprestižnijih prodavača sa velikom ponudom računala i opreme, potrošačke elektronike, uredskog materijala, bijele tehnike.
I na samome početku našeg rada dio prodaje se odvijao preko web shopa te sa vremenom on poprima sve značajniji udio ukupne prodaje što je dokaz da slijedimo svjetske trenove u trgovini i poslovanju.

Upotreba računala i interneta postaje sve raširenija i masovnija iz čega se da zaključiti da će računala preuzeti glavnu ulogu bez kojih će biti nezamislivo djelovanje (život) kako pojedinaca tako i poduzeća u cjelini. Svojim višegodišnjim radom sa vodećih svjetskim proizvođačima računalne opreme kao što su: IBM, LENOVO, HP, TOSHIBA, DELL, FUJITSU, APPLE, ACER, MICROSOFT, SAMSUNG, LG, LOGITECH, EPSON, SONY, CANON, INTEL, MSI, PATRIOT, TRANSCEND, SEAGATE, ASROCK, GIGABYTE, AMD, REDRAGON, SILICON POWER, WESTERN DIGITAL, HUAWEI, MOTOROLA, XIAOMI, JBL, MIKROTIK, PANASONIC, SANDISK, ARUBA, BOSCH stekli smo neprocjenjiva iskustva u prodaji, implementaciji i servisu IT opreme koja nam pomažu u daljnjem radu i poslovanju.

Mikronis d.o.o. je danas jedan od vodećih hrvatskih isporučitelja računala i opreme te partner na čiju se podršku možete osloniti (ovlašteni servis, stručno i školovano osoblje).
Od samog početka Mikronis d.o.o. osvojio je povjerenje velikog broja malih i srednjih tvrtki te pojedinaca kroz kvalitetan rad i profesionalan pristup poslu.
Mikronis d.o.o. trenutno drži oko 10% tržišta prijenosnim računalima u Hrvatskoj.
 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode