Načini dostave


Načini dostave

Dostava Malih paketa*:

Iznos minimalne narudžbe, nakon obračunatih popusta, za besplatnu dostavu Malih paketa je 66,36€ , s uključenim PDV-om. Iznos
Za narudžbe vrijednosti nakon obračunatih popusta manje od 66,36€ s uključenim PDV-om, cijena usluga dostave se obračunava po trenutno važećem cjeniku kurirske tvrtke što trenutno iznosi 6,50€ po paketu.

Dostavljamo na sve adrese u Hrvatskoj uključujući otoke.
Proizvodi se dostavljaju do ulaza u stambeni objekt (ulaz u kuću, ulaz u zgradu). Prilaz do vašeg ulaza mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je preuzmanje moguće.

Vrijeme dostave ovisi o raspoloživosti robe koja se naručuje, o firmi (Hrvatska pošta, Overseas, GLS, City Express) kojom šaljemo robu i može trajati 3 do 5 radnih dana za proizvode koji su raspoloživi na zalihi.  Za točno vrijeme treba kontaktirati komercijalista, a najčešći rok dostave je drugi dan od dana vidljive uplate ili autorizacije kreditne kartice.

Vrijeme dostave za grad Zagreb i okolicu može potrajati do 4 radna dana!

*Dostava malih paketa obuhvaća artikle manjih dimenzija i do 30kg težine ( npr. mali kućanski aparati, računalna oprema, razna elektronika.. )


Dostava Velikih paketa*:

Dostava velikih paketa se naplaćuje 26,41€, s uključenim PDV-om.
Velike pakete nije moguće platiti pouzećem niti osobno ih preuzeti u maloprodajnoj poslovnici. Osobno preuzimanje velikih paketa je moguće samo na Mikronis Centralnom skaldištu.

Dostavljamo na sve adrese u Hrvatskoj, osim otoka.
Proizvodi se dostavljaju do ulaza u stambeni objekt (ulaz u kuću, ulaz u zgradu). Prilaz do vašeg ulaza mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je preuzimanje moguće.

Vrijeme dostave ovisi o raspoloživosti robe koja se naručuje, te kurirskoj službi, a može potrajati i 10 dana ili više. Za točno vrijeme treba kontaktirati komercijalista.

*Dostava velikih paketa obuhvaća artikle većih dimenzija i preko 30kg težine ( poput bijele tehnike, TV velikih dijagonala.. )

Webshop narudžbe i usluge dostave ne vrijede za inozemstvo.
 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode