Crash Bandicoot 4


Crash Bandicoot 4
 

Crash Bandicoot 4 nastavlja tamo gdje je legendarna trilogija stala!

Neo Cortex i N. Tropy ponovno su tu i pokrenuli su sveobuhvatni napad na ne samo ovaj svemir, već i cijeli multiverse! Crash i Coco su tu da spase dan ponovnim ujedinjenjem četiri kvantne maske i savijanjem pravila stvarnosti.

Nove sposobnosti? Da. Još razigranih likova? Da. Alternativne dimenzije? Očito. Smiješni bossevi? Zasigurno. Isti fenomenalni gameplay? Možete se kladiti. Čekaj, je li to ista igra? Ne u ovom svemiru!



Yes, we’re fur real

Crash se vratio, i došlo je vrijeme da se naš junak vrati u svom platformaškom sjaju na PlayStation.





Crash i Coco još uvijek skaču, vrte se i vuku se unaokolo kao što je poznato da rade, ali da ne mislite da su posljednja dva desetljeća samo sjedili. Imaju nove trikove u "rukavima".



 

Novost u Crash Bandicootu 4 su Kvantne maske

Četiri snažna čuvara prostora i vremena koja našim herojima daju snagu da savladaju pravila stvarnosti i osvoje opasne prepreke na uzbudljive nove načine.
 





©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CRASH and CRASH BANDICOOT are trademarks of Activision Publishing, Inc. All other trademarks and trade names are the property of their respective owners.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode