HP Envy 34 Curved: Računalo koje izaziva zavist


HP Envy 34 Curved: Računalo koje izaziva zavist
Želite najbolje za sebe? Ne morate puno razmišljati: stolno računalo all in one HP ENVY 34 Curved je nešto najbolje što si možete priuštiti. Bez obzira na to tražite li računalo zato da bi na njemu radili neki ozbiljan posao, igrali se, gledali filmove ili nešto peto – ovo je stvarčica (od 11,5 kg) koja će vam ispuniti sve želje.

Tako kažu i drugi: HP ENVY all in one recenzija u PC Magazineu proglašava ga najboljim uređajem te vrste, a malo Googlanja će potvrditi da rijetko dobije nižu ocjenu od 5.

HP all in one računala cijene se više od drugih, jer HP ima ogromna iskustva s njima i u pravilu je korak ispred konkurencije. Tako ovaj model nudi najširi ekran uopće: njegovih 34" zaslona sastavljeno je od gotovo pet milijuna piksela. Prikazuje sliku razlučivosti 3440*1440, u 21:9 formatu a zakrivljenost omogućuje da ju puno bolje vidite – jer ima manje odbljesaka, a i prirodnije je.

Imponira i to što je okvir oko zaslona all in one računala HP tako tanak da je lako zaboraviti da on uopće postoji. Da bi to bilo moguće, sva je elektronika spremljena u postolje. U njemu je Core i7 procesor, 16 GB RAM-a, GTX950M grafika, SSD od pola GB i tvrdi disk od 2 GB… Sve osim DVD uređaja.

Straga su svi mogući priključci, među kojima su čak četiri USB 3.0 i jedan USB 3.1 tipa C (Thunderbolt 3). Sprijeda, u masivnom bloku su sakriveni Bang & Olufsenovi stereo zvučnici, potenciometar za kontrolu glasnoće, predajnici za bežični miš i tipkovnicu (dolaze u kompletu) te punjač za mobitele i druge mobilne uređaje – bežični, dakako.

Na vrhu monitora su HD IR kamera (koju možete koristiti za prijavljivanje na Windowse) a ona iskače kad ju zatrebate – inače je zaklopljena.

HP se pobrinuo i za personalizirano iskustvo: kada prvi put uključite ovaj Envy, dočekat će vas Jumpstart softver koji će vas za ruku provesti kroz podešavanje, omogućujući vam da instalirate samo ono što vam doista treba.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode