Huawei P smart Z i Huawei Band 4




Svjetlucav pod svjetlima reflektora

HUAWEI P smart Z ima jedinstvenu liniju na poleđini telefona koja dijeli boju na dvije nijanse i lako se ističe u mnoštvu. Na glatkoj podlozi, posebna tekstura svile svjetluca pod svjetlom i možete jasno vidjeti najsitnije detalje.

 

HUAWEI Ultra FullView zaslon

Jedinstveni 6.59-inčni HUAWEI Ultra FullView zaslon1 pruža iznimno široku sliku, bez zuba na vrhu ekrana. Iskusite neograničenu zabavu tijekom gledanja videozapisa, igranja igara ili čitanja online knjiga, a sve na zaslonu koji gotovo da i nema okvir.


Auto Pop-up kamera

Prednja kamera automatski "iskoči" za jednu sekundu kada snimate selfije i "uvlači" kada završite sa slikanjem. Fotoaparat je uvijek dostupan tako da možete snimati selfije uz kontinuiranu zabavu.


Zapanjujuć AI Selfie

Prednja AI kamera od 16 MP nudi u stvarnom vremenu optimiziranje fotografije u 8 scenarija i inteligentno podešavanje intenziteta retuširanja. Snimite zapanjujuće selfije uz HUAWEI P smart Z iz bilo kojeg kuta.
 

Jasniji i svjetliji detalji

S dodatnim staklenim lećama na fotoaparatu, 6P objektiv učinkovito prikuplja svjetlo kako bi poboljšao razlučivost, a kontrast kako bi napravio bolje fotografije. Vaše fotografije bit će jasnije, svjetlije i realističnije u usporedbi s drugim telefonima s 5P objektivima.


Briljantan 3D portret

Retuširanje 3D portreta sada je dostupno na HUAWEI P smart Z pametnom telefonu. Sve kamere mogu retuširati vaš portret s kvalitetnim studijskim svjetlosnim efektima kako biste izgledali najbolje u svakoj situaciji.
 

Poboljšana AI fotografija

Uz pomoć AI algoritma, stražnja kamera može prepoznati 22 kategorije i više od 500 scena u stvarnom vremenu5, kao i inteligentno analizirati i optimizirati scene, tako da će svaki snimak biti točniji i živopisniji.
 

Iznimna brzina, visoka učinkovitost

Poboljšani Kirin 710F osmojezgreni čipset učinkovito povećava brzinu i smanjuje potrošnju energije. Telefon radi glatko čak i ako igrate grafički intenzivne igre i gledate live-streaming.
 

Veliki kapacitet memorije od 4 GB + 64 GB

Čuvajte sve svoje svakodnevne nezaboravne trenutke uz HUAWEI P smart Z. Vaše dragocjene fotografije, videozapise i poruke možete spremiti u 64 GB ROM memoriju i proširivi 512 GB prostor za pohranu.
 

Moćna baterija

Ugrađena snažna baterija od 4.000 mAh6 radi s pametnim procesorom za uštedu energije kako bi se uvelike povećala ukupna energetska učinkovitost uređaja. HUAWEI P smart Z može podržati većinu vaših dnevnih zadataka.

EMUI 9.0 zapametan život

EMUI 9.0 pruža jednostavan interaktivni dizajn i inteligentne funkcije za lakše korištenje. Vaš će telefon naučiti razumjeti i omogućiti vam veću učinkovitost u svakodnevnim zadacima.




Kreativni stilovi početnog zaslona
Uključite i napunite
Proaktivno praćenje zdravlja

 

Mladenački dizajn i ergonomska udobnost

HUAWEI Band 4 pametna narukvica dostupna je u modernim bojama - Sakura Pink, Amber Sunrise i Graphite Black. Šareni 2.5D zaslon osjetljiv na dodir garantira vam jedinstveno vizualno iskustvo, praktično sučelje i pruža pametne obavijesti o porukama.
 

Istaknite svoj stil

Uskladite početni zaslon narukvice s vašom osobnošću i stilom.
Aplikacija HUAWEI Watch Face Store nudi raznovrsna lica za početni zaslon u različitim stilovima poput sporta, crtića i tehnologije po vašem izboru. Stil se mijenja s vašim raspoloženjem.
 

Jednostavno punjenje, dugotrajno korištenje

Oslobađamo vas različitih kabela i punjača. Ugrađeni USB utor na HUAWEI Band 4 narukvici savršeno se spaja na USB punjače tako da možete puniti bilo kad i bilo gdje. Jedno punjenje omogućuje korištenje narukvice više od 6 dana.
 

Pametno praćenje rada srca

Zahvaljujući profesionalnim optičkim uređajima, procesorskim čipovima i algoritmu umjetne inteligencije, HUAWEI TruSeen™ 3.5 tehnologija s velikom preciznošću prati otkucaje vašeg srca. Također, narukvica daje inteligentne podsjetnike putem vibracija kada vaši otkucaji prelaze prosječni broj otkucaja srca. U noćnom načinu rada, toplije boje osiguravaju manje ometanja za vaš bolji san.

Najbolja briga za kvalitetan san

Kvalitetan san je osnova zdravog života. HUAWEI TruSleep™ 2.0 tehnologija prati otkucaje vašeg srca tijekom spavanja kako bi prepoznala četiri faze sna i analizirala kvalitetu spavanja. Osim što identificira 6 vrsta problema sa spavanjem, tehnologija također pruža i prijedloge koji će vam pomoći da bolje spavate.
 

Budite aktivni. Ostanite aktivni.

Trčanje na otvorenom / zatvorenom, šetnja na otvorenom / zatvorenom, bicikliranje na otvorenom / zatvorenom6, eliptik, veslanje, individualni trening. Prikladno odaberite jednu tjelovježbu iz devet načina rada i pratite svoj napredak. HUAWEI Band 4 pruža detaljne rezultate podataka kao što su otkucaji srca, napravljeni koraci, prijeđena udaljenost, prosječna i maksimalna brzina, potrošene kalorije i još mnogo toga. Na taj se način možete posvetiti boljem vježbanju i treningu.




Svakodnevni asistent na dohvat ruke

Primajte obavijesti o porukama ili telefonskim pozivima, koristite opcije Pronađi moj telefon, Remote Shutter7, a sve s dodirom prsta. Živite efikasan život uz HUAWEI Band 4 pametnu narukvicu.



 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode