Kućanski aparati i gadgeti koji olakšavaju zimske dane!


Kućanski aparati i gadgeti koji olakšavaju zimske dane!

Kako tijekom zime provodimo značajno više vremena u zatvorenom, dobro je razmotriti na koje sve načine boravak kod kuće možemo podići na sasvim novu razinu. U nastavku donosimo prijedloge fantastičnih kućanskih aparata i
gadgeta koji mogu pomoći u tome da u domu ove zime osigurate savršene uvjete, ostanete čim zdraviji i aktivniji te da vam ni u jednom trenutku ne bude dosadno! 

Izvor slike: Xiaomi


1. Ovlaživač zraka za smanjenje respiratornih tegoba

Tijekom zime grijanje isušuje zrak u domu, što može dovesti do iritacije dišnih puteva, suhe kože i očiju, ali i povećane osjetljivosti na alergene. Ovlaživač zraka, kao što je vrlo isplativi model Xiaomi Humidifier 2 Lite, može biti od velike pomoći u smanjenju ovih tegoba. 

S kapacitetom ovlaživanja od 300 ml/h, ovaj uređaj osigurava optimalnu vlažnost zraka u prostorijama do 25 m2. Uređaj koristi antibakterijsku tehnologiju iona srebra, uklanjajući 99,9% bakterija, što osigurava čišći i zdraviji zrak. S velikim kapacitetom od 4L, Xiaomi Humidifier 2 Lite pruža do 30 sati neprestanog rada, osiguravajući tako optimalnu razinu vlage tijekom cijelog dana. 

Izvor slike: Aeno

2. Dizajnerska i energetski učinkovita grijalica

Iako isušuje zrak, grijanje je ipak neophodno tijekom zime. Kao dodatak postojećem sustavu grijanja, AENO grijalica Premium Eco Smart omogućuje vrhunsko zagrijavanje prostora s ekološkom i energetski učinkovitom infracrvenom tehnologijom.

S “nevidljivim” dizajnom, grijalica se savršeno uklapa u svaki interijer pa će biti odlična za sve kojima je važan svaki detalj u prostoru. Sigurnost korištenja je osigurana s automatskim isključivanjem u slučaju pada, što je posebno važno u kućanstvima s djecom i kućnim ljubimcima. U usporedbi s tradicionalnim sustavima grijanja poput klima uređaja, plinskih grijalica ili centralnog grijanja, AENO grijalica je učinkovitija i ekonomičnija opcija, koja se ističe i vrhunskim dizajnom. 


3. Nova oprema za vježbanje: balans daska 

Iako bismo svi najrađe zimu proveli na kauču pod dekom, tjelesna aktivnost tijekom hladnijih mjeseci je neophodna za zdravlje i imunitet. Kako su mogućnosti za aktivnosti na otvorenom smanjene u odnosu na ljetne mjesece, kupnja sprava za vježbanje kod kuće je nešto što će vas održati aktivnima i u ovom dijelu godine. 

Jedan od naših favorita je balans daska Spokey Trick, koja predstavlja jedinstven i zabavan način za jačanje mišića, poboljšanje koordinacije i ravnoteže. Tijekom vježbanja, daska se naginje bočno, što pomaže u jačanju mišića nogu, gležnjeva, koljena i kukova. Ova daska je idealna za razvoj motoričkih vještina, a može biti i korisna u pripremi za zimske sportove poput skijanja i snowboardinga. 

4. Neiscrpan izvor zabave: igraća konzola Lenovo Legion Go

Za ljubitelje video igara, novi Lenovo Legion Go pruža vrhunsko gaming iskustvo tijekom zimskih mjeseci kada više vremena provodimo kod kuće. 

Legion Go može se pohvaliti naprednim procesorom AMD Ryzen Z1 Extreme i integriranom AMD Radeo grafikom za nevjerojatno oštru sliku. Opremljen s 16 GB RAM-a i 512 GB PCIe Gen4 pohrane, Legion Go osigurava nesmetan multitasking i dovoljno pohrane za igre. Dugotrajna baterija i praktična Super Rapid Charge Express funkcija omogućuju produljenu igru bez čestih punjenja, dok ergonomski dizajnirani kontroleri pružaju udobnost i preciznost.

5. Centrifugalni sokovnik za optimalnu dozu vitamina

Zdrava prehrana je važna posebice tijekom zime kako bismo održali snažan imunitet, a svježi sokovi su izvrstan način za unos optimalne doze vitamina. Bosch MES25A0 je centrifugalni sokovnik sa snagom od 700 W i XL otvorom od 73 mm, što omogućuje brzu pripremu sokova od cjelovitog voća i povrća.

Njegovo mikrofiltersko cjedilo od nehrđajućeg čelika i aluminijski zatvarač osiguravaju visoku sigurnost i učinkovitost. Praktičan izljev soka s funkcijom DripStop sprječava kapanje, a veliki odstranjivi spremnik za pulpu kapaciteta čak 2 l olakšava upotrebu i održavanje. Sokovnik ima dva načina rada za meko i tvrdo voće te funkciju automatskog izbacivanje pulpe.


6. Inovativno Bosch kuhalo za vodu

Ima li što bolje od tople šalice čaja tijekom hladnog zimskog dana? Ako je vaš odgovor ne, onda će Bosch TWK8613P kuhalo za vodu biti odličan odabir uređaja! 

Ovo inovativno kuhalo pruža savršenu pripremu čaja zahvaljujući Temperature Control funkciji s odabirom temperature od 70°C, 80°C, 90°C i ključanja. Praktična funkcija KeepWarm omogućuje da voda ostane vruća do 30 minuta, dok kućište s dvostrukom stijenkom jamči smanjenu temperaturu površine, sprječavajući tako opekline. Ako živite na području s tvrdom vodom, dobro je znati i kako uređaj ima i uklonjivi filter za kamenac koji drastično olakšava čišćenje i održavanje.


Ovi kućanski aparati i gadgeti su ne samo korisni tijekom zimskih mjeseci, već pružaju i dodatnu vrijednost svakodnevnom životu. Oni olakšavaju zimske dane, pružajući udobnost, zdravlje, zabavu! Ulaganje u ove inovacije znači ulaganje u kvalitetu života, čineći svaki zimski dan malo svjetlijim i ugodnijim.

Potražite ih u Mikronisu!
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode