Lenovo K6 Note: Veliki ekran, kamera i baterija za nevelike novce


Lenovo K6 Note: Veliki ekran, kamera i baterija za nevelike novce
Već smo se nagledali mobitela koji izgledaju moćno i kvalitetno a na kraju dana bi ih mijenjali za biklo kakvu staru krntiju koja ima bateriju koja će izdržati cijeli dan. To srećom ne vrijedi za Lenovo koji nas je razmazio s rijetkom kombinacijom velikog ekrana, moćnih čipova i još moćnije baterije – a ipak u vitkom, elegantnom kućištu.
Dakako da to vrijedi i za najnoviji Lenovo smartphone: konja koji pobjeđuje u utrkama ne mijenjate – kaže stara poslovnica. Lenovo K6 Note je ovog mjeseca stigao na tržište, a nudi nove tehnologije ali uz provjereni recept. Baterija mu ima snagu od čak 4000 mAh, što je dovoljno da ga progura kroz svaki, pa i najnaporniji radni dan – ili nekoliko mirnijih dana bez punjenja. Međutim, to ne znači da je ovo glomazan i neprivlačno debeo mobitel: u struku mjeri samo 8,4 milimetara. Čak nije ni naročito težak: vaga pokazuje 169 grama – što stvarno nije puno za uređaj s ekranom veličine 5,5"" (full HD razlučivosti). Naravno, stvar je u metalu: kućište nije izrađeno od plastike nego od aluminija.

Još jedan detalj na kojeg smo navikli kod Lenova je kvalitetna kamera. Lenovo K6 mobitel ima kamere od 16 i 8 megapiksela. Sliku možete izoštriti tako da odaberete točku za fokusiranje na ekranu, a nudi se i HDR način snimanja, panorame… Dvostruka bljeskalica podržava novu tehnologiju Colour Correlated Temperature kojom ćete snimiti prirodne slike i u slabom osvjetljenju. K tome, i zvučnik je poseban, a kvalitetu zvuka dodatno podiže tehnologija Dolby Atmos.
Ima tu još mogućnosti koje ne očekujete u ovom cjenovnom rangu: čitač otiska prstiju, čak 3 GB radne memorije… kao i onih na koje smo već navikli kod Lenova: rad s dvije SIM kartice, utor za micro SD kartice (kojima možete ugrađenih 32 GB povećati za još 256 GB).
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode