Lenovo Legion 9i


Lenovo Legion 9i

Lenovo najavljuje svoj vrhunski Lenovo Legion™ 9i, prvo 16-inčno prijenosno računalo za igranje u ekosustavu Lenovo Legion—i u svijetu—sa samostalnim sustavom hlađenja tekućinom, dizajnirano za igrače i kreatore s velikim zahtjevima za grafički tijek rada koji trebaju potpuni razvojni studio u svojoj torbi.
Lenovo Legion 9i predstavlja vrhunac Lenovo Legion linije koja također uključuje Lenovo Legion Pro seriju za natjecateljske igrače i Lenovo Legion Slim seriju za igrače koji cijene agilnost, kao i Lenovo Legion zaslone i periferne uređaje. 

Predstavljanje Lenovo Legion 9i označava najnoviji vrhunac inovacije prijenosnih računala za igranje Lenovo Legiona.
Lenovo Legion 9i prvo je prijenosno računalo u ekosustavu Lenovo Legion s integriranim sustavom hlađenja tekućinom i hardverskim AI čipom. Kovani karbonski A-poklopac, koji uz svoju 'jedinstvenu estetiku za svako prijenosno računalo' znači lakše prijenosno računalo za igrače i kreatore koji zahtijevaju samo najbolje.” rekao je Jun Ouyang,
Potpredsjednik Lenova i generalni direktor Consumer Business Segmenta, Intelligent Devices Group. “Konstantno postavljamo izazove pomicanju granica pri dizajniranju rješenja za igre. Lenovo Legion 9i nam je postavio novo mjerilo koje smo uzbuđeni ispuniti—i premašiti—u budućnosti.”
 
 

Lenovo Legion 9i kuje budućnost s integriranim tekućim hlađenjem i kovanim karbonskim A-poklopcem

 


 
Lenovo Legion 9i redefinira moćan luksuz u prostoru gaming laptopa. Od 13. generacije Intel® Core™ i9-13980HX procesora, do NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 GPU-a za prijenosna računala i ili 64 GB overclockanog 5600 Mhz dvokanalnog DDR5 RAM-a ili munjevito brzog 32 GB overklokiranog 6400 Mhz DDR5 dvokanalnog RAM-a,
laptop je opremljen izvanrednim hardverom za obradu. Ali način na koji se oslobađa snaga ovih procesora čini Lenovo Legion 9i uistinu moćnim.

Legion Coldfront integrirani sustav tekućeg hlađenja—prvi te vrste na 16” gaming laptopu omogućuje Lenovo Legion 9i za postizanje maksimalnog TDP-a od 230 W uz težinu od samo 2,56 kg. Sustav—razvijen u suradnji s Cooler Masterom—pokreće se preko GPU VRAM-a za upravljanje toplinom u ekstremnim sesijama igranja, uključuje se kada GPU dosegne 84°C kako bi se ponovno ohladio GPU. 
U kombinaciji s AI-podešenim sustavom hlađenja zraka s tri ventilatora i 6333 pojedinačnih usisnih otvora,Lenovo Legion 9i ostaje hladan čak i pod najnapornijim sesijama igranja i stvaranja sadržaja. 
 

 
Sva dodatna snaga Lenovo Legion 9i oživljena je na Lenovo PureSight 3.2K Mini-LED 16:10 zaslonu s promjenjivom brzinom osvježavanja od 165Hz. Kreatori se mogu prebacivati ​​između DCI-P3 i sRBG prostora boja u unaprijed instaliranom softveru X-Rite zahvaljujući tvorničkoj kalibraciji boja zaslona po jedinici. 94% mini-screen-to-body
LED zaslon znači zadivljujuće ogromne, jasne slike za igrače i kreatore sadržaja, a s do 2 TB PCIe (Gen 4) SSD pohrane2 ima dovoljno prostora za uranjanje u bezbroj prekrasnih igara.

Uranjanje je ključni čimbenik pristupa Lenovo Legion 9i njegovom moćnom luksuzu. 
Lenovo LA-2 Smart FPS značajka AI čipa izravno se povezuje sa zaslonom za praćenje okvira u sekundi i automatski prilagođava snagu GPU-u i CPU-u, osiguravajući maksimalni FPS bez obzira na scenarij igranja. Lenovo LA-2 AI čip također sinkronizira Legion Spectrum RGB koji se nalazi u trakama oko tipkovnice i donjih poklopaca, na natpisu Legion na gornjem poklopcu,i u RGB Lenovo TrueStrike tipkovnici po tipkama s vizualnim prikazima na zaslonu – istinski uranjajući igrača u iskustvo na zaslonu. Nadalje, softver Tobii Horizon omogućuje praćenje glave bez zupčanika što igračima daje dodatnu razinu uranjanja dok igraju svoje omiljene igre.

Kada dođe vrijeme za pokret, Lenovo Legion 9i spreman je s baterijom od 99,99 Whr koja se može puniti3 putem priloženog tankog adaptera od 330 W ili adaptera za napajanje Type-C® od 140 W, a oba su uključena u kutiju. Wi-Fi 74 i Bluetooth 5.3 povezivost osigurava MediaTekova Filogic 380 Wi-Fi kartica s do 6,5 Gbps bežične brzine.


 


 
Kao i kod drugih prijenosnih računala Lenovo Legion, Lenovo Legion 9i dolazi s Windows 11 kao i 3-mjesečnom pretplatom na Xbox Game Pass Ultimate, tako da igrači mogu uživati ​​u stotinama visokokvalitetnih igara od samog početka.
Nahimic tvrtke SteelSeries pruža dodatnu prednost u igrama kroz impresivan 3D zvuk koji igračima omogućuje da jasnije čuju svoje suigrače dok pridodaje prostornoj svijesti koja je ključna za osvajanje vrha ljestvica. Igrači koji streamaju cijenit će lako podesivi balans i EQ kontrole, zadržavajući fokus tamo gdje treba biti - na pobjedi.


Očekuje se da će Lenovo Legion 9i s Intelovim procesorom biti dostupan od listopada 2023. 
 
 

 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode