LG 5 godina sigurnosti


LG 5 godina sigurnosti


Ukoliko ste kupili neki od LG UHD modela iz 2019. godine u periodu 17.10.2019. - 02.12.2019. godine, ostvarujete pravo na 5 GODINA SIGURNOSTI uz obveznu registraciju proizvoda najkasnije do 31.12.2019.Što je 5 GODINA SIGURNOSTI?U sklopu ove promocije nakon 2 godine tvorničkog jamstva vaša je zabava i dalje zagarantirano sigurna! Tijekom prve dvije godine od datuma kupovine proizvoda obuhvaćenog ovom promocijom ostvarujete puna prava tvorničkog jamstva, uključujući besplatni popravak, besplatnu zamjenu oštećenih dijelova uz besplatan popravak na licu mjesta, ukoliko je potreban te besplatnu zamjenu uređaja ukoliko isti nije moguće ili nije isplativo popravljati. 
 
Tijekom treće, četvrte i pete godine, a računajući od dana kupovine proizvoda, proizvodi su pod ograničenim jamstvom (5 GODINA SIGURNOSTI)  koje se odnosi na sve nedostatke koji mogu nastati kao rezultat pogreške u proizvodnji, a podrazumijeva besplatan popravak, besplatne rezervne dijelove te besplatnu zamjenu uređaja u slučaju neisplativosti popravka, ali ne uključuje besplatan popravak na lokaciji.

  
 
Kako biste ostvarili pravo na produljeno jamstvo na proizvod, potrebno je registrirati se na LG stranicama, link niže. Obvezno provjerite točnost unesenih podataka prije nego podnesete zahtijev za registraciju. Svakako preuzmite i Uvjete i odredbe promocije 5 godina sigurnosti te ih čuvajte zajedno s ovjerenim jamstvenim listom i računom za slučaj potrebe ostvarivanja prava iz jamstva.
 


 

Molimo pažljivo pročitajte Uvjete i odredbe.

Opći uvjeti 5 godina sigurnosti uz LG za LG UHD 4K LED TV

Izjava o privatnosti

 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode