Logitech Pebble M350


Logitech Pebble M350

Miš Logitech Wireless M350 Pebble Graphite (910-005718) čini svaki prostor minimalističkim, modernim i tihim. Ovaj prijenosni miš odgovara vašem odabranom načinu života i ide gdje god vas život odvede. Glatki organski oblik stane u džep, torbu i pruža sjajan osjećaj ruci. Nečujnim klikom i pomicanjem možete ući u tok bez da ometate ikoga oko sebe.
 



MODERN, TANAK I LIJEP

Moderan dizajn Logitech Pebble M350 odgovara vašem odabranom načinu života, naglašava vašu radnu površinu i dovoljno je tanak da ga ubacite u torbu i ponesete u kafić.
 

ORGANSKI OBLIK, PRIRODNO UKLAPANJE

Logitech Pebble M350 dizajniran je tako da bude ekstra tanak, a istovremeno se prirodno uklapa s Vašim dlanom. Meke zaobljene stranice su tako udobne, tako da ih nikad nećete htjeti pustiti.
 

PRAVA BOJA ZA VAS

Odaberite Logitech Pebble M350 u bijeloj, grafitnoj ili ružičastoj boji, kako bi se savršeno uklopili s ostatkom vaše opreme.
 

PRIKLJUČITE KAKO ŽELITE

Jednostavno se povežite s Bluetooth-om ili malenim 2,4 GHz USB prijemnikom - pohranjenim u magnetskom poklopcu miša - i nikad ne brinite o dosadnim prekidima ili zaostajanju do udaljenosti od 10 m.
 

RADITE GDJE GOD VAS ŽIVOT ODVEDE

Logitech Pebble M350 brzo i precizno prati bilo da ga koristite na stolu u vašem omiljenom kafiću ili izravno na prekrivačima kreveta.





 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode