Modecom Eclipse 180 - Bluetooth zvučnici


Modecom Eclipse 180 - Bluetooth zvučnici

Namijenjeni su audiofilima koji cijene dobar zvuk a nemaju prostora za (pre)goleme zvučnike

 

Modecom je poljska tvrtka koja polako ali sigurno gradi ugled ozbiljnog proizvođača koji ne pravi kompromise oko kvalitete. Dakako, njihovi proizvodi koštaju manje nego što bi koštali potpuno isti proizvodi koji dolaze iz internacionalno poznatog brenda – jer, u tom slučaju bi morali platiti priličnu cijenu koju takav brend ulaže u marketing…

Modecom Eclipse 60 su stereo zvučnici koji se od „pravih“ zvučnika ne razlikuju po kvaliteti izrade, nego po veličini – napravljeni su tako da stanu na radni stol ili na policu – i po tome što se mogu spojiti na izvor zvuka preko Bluetootha (4.0, uz Apt-X tehnologiju). Dakako, mogu se spojiti i na klasičan način: preko RCA ili optičkog kabela.

Proizvođač je uspio postići kompaktne dimenzije tako što je u zvučnike ugradio pojačalo D-klase – minijaturno a kadro postići efikasnost veću od 90%, koje ne zahtjeva „opako“ hlađenje.

Zvučnici imaju daljinski upravljač preko kojeg možete podešavati visoke i duboke tonove. Dakako, najnužnije tipke su i na samom zvučniku, s gornje strane, gdje su i senzori za NFC.

Sve skupa ima atraktivni mat finiš, potpuno crni, dok su žuti zvučnici veliki 3,6" odnosno 1,4". Snaga im iznosi 2x 30 W, RMS.

Ako vam to nije dosta – Modecom nudi i jači model od 2 x 90, dakle 180 W, koji se tako i zove: Modecom Eclipse 180.

{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode