Modecom punjači za vaš laptop


Modecom punjači za vaš laptop
Navikli smo se da se svaki mobitel (osim iPhonea) može napuniti istim punjačem, i to nam je itekako pojednostavilo život, ali prijenosna računala još uvijek zahtijevaju svaki svoj, posebni punjač (čast iznimkama). Srećom, postoje univerzalni punjači za laptope koji će se snaći s bilo kojim prijenosnim računalom (i opet, postoje iznimke, ali njima to ne ide u čast). Takve spravice će nam dobro doći, bez obzira na to jesmo li ostali bez originalnog punjača – tada su nam one naprosto neophodne – ili samo želimo još jedan, dodatni rezervni punjač, da ne moramo nositi originalni sa sobom.
Modecom je tvrtka koja proizvodi takve uređaje, i oni će se snaći s uređajima različitih proizvođača, među kojima su svi najveći (HP, Acer, Asus, Gateway, Toshiba, Samsung, Sony, Fujitsu, Dell, Lenovo, IBM – sve njih imamo u našoj ponudi!). Najbolja vijest međutim tek dolazi: ti univerzalni punjači za laptop su trenutačno na akcijskoj cijeni!

Imamo dva modela: jači, oznake MC-UN120, koji zamjenjuje punjače snage do 120 Watta, te slabiji, ali elegantniji, tanji MC-U90SE, koji će raditi umjesto originalnih punjača snage do 90 Watta. Modecom 90W i Modecom 120W dolaze s adapterima devet vrsta, koji omogućuju spajanje na vaš laptop.
Oba modela imaju propisane zaštite od prenapona i sličnih nedaća (OP, SC, OC, OV) a prednost ovih uređaja je što ćete ih moći koristiti i s vašim slijedećim prijenosnim računalom."
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode