Najbolji Lenovo gaming laptopi


Najbolji Lenovo gaming laptopi

Lenovo je dobro poznat po izradi vrhunskih laptopa, a njihovi gaming modeli iz serije Legion nisu iznimka. U nastavku ćemo detaljnije pogledati tri top modela koja će biti sjajan odabir za svakog gamera: Lenovo Legion Pro 7, Lenovo Legion 7 i Lenovo Legion Slim 5.


 

Lenovo Legion Pro 7

Lenovo Legion Pro 7 je vrhunski gaming laptop dizajniran za ozbiljne gamere koji traže najbolje performanse. Opremljen s Intel Core i9-13900HX procesorom 13. generacije i NVIDIA GeForce RTX 4090 grafičkom karticom, ovaj laptop pruža izvanrednu snagu i brzinu. Intelova najnovija hibridna arhitektura, u kombinaciji s NVIDIA Ada Lovelace arhitekturom, osigurava izvanredne performanse i grafiku potpomognutu umjetnom inteligencijom

S 32GB RAM-a i 1TB SSD-om, osigurava brzo učitavanje igara i nesmetano multitasking iskustvo.16-inčni WQXGA (2560x1600) ekran s osvježenjem od 240Hz pruža kristalno čistu sliku i glatku animaciju, što je idealno za brze akcijske igre. Legion Pro 7 koristi Legion AI Engine+ s LA-2Q AI čipom za optimizaciju performansi u stvarnom vremenu i Legion Coldfront 5.0 tehnologiju hlađenja za održavanje optimalne temperature tijekom intenzivnih gaming sesija. S baterijom od 99,99 Wh i Super Rapid Charge tehnologijom, ovaj laptop osigurava dugotrajnu upotrebu i brzo punjenje.

 

Lenovo Legion 7

Lenovo Legion 7 je moćan gaming laptop s AMD Ryzen 7 6800H procesorom i AMD Radeon RX 6700M grafičkom karticom. Ovaj model nudi izvrsne performanse i za gaming i za kreativni rad. S 16GB RAM-a i 1TB SSD-om, osigurava brzo učitavanje i nesmetan rad.16-inčni WQXGA (2560x1600) ekran s 165Hz osvježenjem pruža izuzetno vizualno iskustvo, idealno za intenzivni gaming. 

Legion 7 koristi Legion Coldfront 4.0 tehnologiju hlađenja koja osigurava niske temperature i tiho hlađenje. S elegantnim dizajnom od anodiziranog aluminija, RGB osvjetljenjem po tipkama i baterijom velikog kapaciteta s brzim punjenjem, Lenovo Legion 7 je savršen za gamere koji traže vrhunske performanse i stil.

 

Lenovo Legion Slim 5

Lenovo Legion Slim 5 je savršen za gamere koji žele snažan, ali prijenosan laptop. S AMD Ryzen 7 7840HS procesorom i NVIDIA GeForce RTX 4060 grafičkom karticom, ovaj model pruža izvanredne performanse u kompaktnom pakiranju. Sa 16GB RAM-a i 1TB SSD-om, omogućava brzo učitavanje igara i glatki multitasking.

Ekran od 14.5 inča s WQXGA+ (2880x1800) rezolucijom i 120Hz osvježenjem pruža oštru sliku i dobre performanse, iako ne tako visoke kao kod većih modela. Ovaj laptop je idealan za one koji često putuju ili žele lagani uređaj bez velikog kompromisa na snazi. FreeDOS također omogućuje personalizaciju softvera prema vlastitim potrebama.


Bez obzira na vaš izbor modela, Lenovo Legion serija osigurava vrhunsko gaming iskustvo. Potražite ih na mikronis.hr
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode