Najbolji powerbankovi za putovanja i izlete


Najbolji powerbankovi za putovanja i izlete

Putovanja i izleti su često puni neočekivanih okolnosti koje mogu ostaviti vaše mobilne uređaje bez baterije. U takvim situacijama, powerbank je izvrsno rješenje koje vam omogućuje da napunite vaše uređaje na putu bez potrebe za utičnicom. 

U ovom blogu ćemo vam predstaviti najbolje powerbankove za putovanja i izlete, kao i savjete o tome na što treba paziti pri odabiru pravog modela za vaše potrebe. 


Na što treba paziti prilikom odabira powerbankova?


Kada birate powerbank za putovanja i izlete, trebate uzeti u obzir kapacitet, broj USB priključaka i brzinu punjenja. Također, važno je odabrati powerbank koji je lagan i kompaktan, tako da neće zauzimati puno prostora u vašoj torbi ili ruksaku.

Još jedna važna stvar koju trebate uzeti u obzir je sigurnost. Provjerite da li powerbank ima sigurnosne značajke poput zaštite od pregrijavanja, preopterećenja ili kratkog spoja. Također, provjerite recenzije drugih kupaca kako biste bili sigurni da je proizvod kvalitetan i pouzdan.

Izdvajamo sljedeće modele:


Powerbank Xiaomi Redmi 20000mAh 


Model Xiaomi Redmi 20000mAh ima kapacitet baterije od 20000mAh što znači da može napuniti nekoliko mobilnih uređaja prije nego što se sama potpuno isprazni. Podržava brzo punjenje s snagom od 18W, što znači da će vaši uređaji biti brzo napunjeni. 

Powerbank ima jedan ulazni priključak za punjenje i dva izlazna priključka za napajanje drugih uređaja. Također ima zaštitu od 12 slojeva odnosno naprednu razinom zaštite čipseta koja osigurava zaštitu od kratkog spoja, prekomjernog punjenja i slično.
 

PowerBank Samsung 10000mAh fast charge

 
Model Samsung 10000mAh fast charge ima kapacitet baterije od 10000mAh. Podržava brzo punjenje s snagom od 15W, što omogućuje brzo punjenje vaših uređaja. Superbrzo punjenje kompatibilno je s uređajima Galaxy Note10 lite, S10 lite, Note10+, Note10, S10 5G, A91, A90 5G, A80, A70 i budućim kompatibilnim uređajima.



Također ima jedan ulazni priključak za punjenje i dva izlazna priključka za napajanje drugih uređaja.


Lenovo Go USB-C Laptop Power bank


Model Lenovo Go USB-C Laptop ima kapacitet baterije od 20000mAh i podržava punjenje putem USB-C priključka, što znači da možete napuniti vaš prijenosni računalo ili bilo koji drugi uređaj koji ima USB-C priključak.

Ostale modele powerbankova pronađite u Mikronis webshopu po pristupačnim cijenama!


Zaključno, s powerbankovima nećete morati brinuti o tome da li će vaši uređaji ostati bez baterije na putovanju ili izletu, što će vam omogućiti da se fokusirate na uživanje u putovanju bez nepotrebnog stresa. 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode