Philips Lumea: sve što trebate znati o najpopularnijem IPL uređaju na svijetu!


Philips Lumea: sve što trebate znati o najpopularnijem IPL uređaju na svijetu!

Ako razmatrate kupnju kućnog IPL uređaja za trajno uklanjanje dlačica, na pravom ste mjestu. 
U nastavku predstavljamo ključne inovativne tehnologije koje Philips Lumea IPL serije 9900 čine jednim od najnaprednijih IPL uređaja koje možete imati u svom domu. 

SenseIQ tehnologija za prilagođavanje vašem tipu kože

Philips Lumea serije 9900 koristi naprednu tehnologiju SenseIQ koja omogućuje uređaju da se prilagodi vašoj koži za optimalne rezultate. SenseIQ kontinuirano prati i analizira vašu kožu tijekom tretmana na način da detektira promjene u tonu kože i stanju dlačica. Sukladno ovim promjenama dolazi do automatske prilagodbe intenziteta svjetlosti, što osigurava maksimalnu učinkovitost i iznimne rezultate. 

Senzor SmartSkin za personalizirane tretmane

Jedan od ključnih elemenata ovog uređaja je SmartSkin senzor, koji automatski prepoznaje nijansu vaše kože i predlaže najbolju postavku bljeska. SmartSkin senzor također osigurava da uređaj uvijek radi na optimalnoj razini, smanjujući tako rizik od iritacije ili nelagode. Ova funkcija je posebno korisna za one s osjetljivom kožom ili različitim nijansama kože na različitim dijelovima tijela.
 

Nastavci za sve dijelove tijela

Philips Lumea serije 9900 dolazi s različitim nastavcima savršeno prilagođenim specifičnim područjima: licu, tijelu, bikini zoni i pazusima. Ovi nastavci omogućuju optimalne rezultate na svakom dijelu tijela, što tretmane učinkovitijima i bržima u odnosu na modele koji imaju jedan univerzalni nastavak. 
 

Brzi tretmani za dugotrajne rezultate

Jedna od najvećih prednosti Philips Lumea serije 9900 je brzina tretmana. U početku su potrebna samo dva tretmana mjesečno, što je znatno manje u usporedbi s drugim uređajima na tržištu. Tretman obje potkoljenice traje samo 8,5 minuta, što znači da možete tretirati cijelo tijelo u kratkom vremenskom roku. Nakon početne faze, održavanje je potrebno samo jednom mjesečno, što vam omogućuje dugotrajnu glatkoću uz minimalan napor. Dodatna prednost je i što je uređaj bežičan, što je također prava rijetkost za ovaj tip uređaja.

 
Fotografije: Philips
 

Napredna aplikacija s umjetnom inteligencijom

Kao što se može zaključiti, cijelo iskustvo korištenja podređeno je personalizaciji. Kako biste to podigli na novu razinu, uređaj je moguće koristiti s aplikacijom koja koristi SkinAI tehnologiju za analizu kože i praćenje napretka tretmana. SkinAI tehnologija analizira vašu kožu i prilagođava tretmane kako bi osigurala maksimalnu učinkovitost. U aplikaciji su dostupne detaljne upute i savjeti uz koje ćete postići najbolje rezultate. 

Aplikacija je jednostavna za korištenje i pruža personalizirane preporuke temeljene na vašem tipu kože i dlačica. Uz to, možete pratiti napredak tretmana, bilježiti rezultate i primati podsjetnike za sljedeće tretmane kako biste bili redoviti. 

 

Sigurnost i učinkovitost u suradnji s dermatolozima

Philips Lumea IPL razvijen je u suradnji s dermatolozima kako bi osigurao sigurnu i učinkovitu upotrebu kod kuće. Tehnologija koja se koristi u profesionalnim salonima sada je dostupna za osobnu upotrebu, omogućujući vam da postignete profesionalne rezultate bez napuštanja svog doma. Lumea je pogodna za većinu nijansi kože i boja dlačica, djelujući na prirodno tamnoplavu, smeđu i crnu kosu te na nijanse kože od svijetle do tamno smeđe.


Kombinacija napredne tehnologije, praktičnosti bežične upotrebe i personaliziranih tretmana čini Philips Lumea IPL serije 9900 vjerojatno najboljim izborom koji možete napraviti ako ste u potrazi za top modelom kućnog IPL uređaja. 

Za više informacija i kupnju posjetite Mikronis.hr ili jednu od naših poslovnica. 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode