Super televizori i projektori za gledanje sportskih događaja


Super televizori i projektori za gledanje sportskih događaja


Ljubitelji nogometa diljem svijeta željno iščekuju mjesec studeni i početak najvećeg internacionalnog spektakla - Svjetskog prvenstva u nogometu. Potpuni sportski doživljaj nije moguć bez kvalitetne slike na kojoj se vidi svaki detalj. Ako se s trenutnom opremom mučite pročitati imena i brojeve na dresovima ili rezultat i vrijeme proteklo od početka utakmice, vrijeme je za novi televizor ili projekcijsko platno. Najvažniju sporednu stvar na svijetu bit će još veći užitak pratiti uz vrhunske uređaje, a kako vas 20.11. ne bi uhvatio nespremne, u nastavku pročitajte čime možete obogatiti svoj dom za nezaboravno praćenje utakmica. 
 

 

Televizori s OLED zaslonom 


Ciljate li na najbolju moguću kvalitetu slike, a cijena vam nije ograničavajući faktor, televizori s OLED zaslonom pravi su odabir. Fantastičan kontrast i realistične boje, bolji kutovi gledanja i niža potrošnja energije u odnosu na većinu ostalih zaslona, slika bez odsjaja s manje plavog svjetla te dug vijek trajanja trenutno ih čine prvim izborom u kategoriji televizora. 
 

Izvor: LG


Ovaj model LG OLED televizora nudi jedinstven doživljaj sportskih događaja jer pomoću algoritama dubokog učenja prepoznaje sliku i zvuk po žanru te ih optimizira za neusporedivo realistični ugođaj. Ne morate se bojati ni da ćete propustiti utakmicu ili rezultat, sportski podsjetnik upozorit će vas na to prije, tijekom i nakon utakmice, čak i u slučaju mijenjanja programa i gledanja drugih sadržaja!
 

 

Televizori s QLED zaslonom 


Ako su vam OLED televizori van budžeta, odlična alternativa su oni s QLED zaslonima. I dalje s izvrsnom slikom koja se prilagođava piksel po piksel, ali generalno cjenovno puno pristupačniji
 

Izvor: Samsung


Samsung QLED modeli televizora pomoću umjetne inteligencije prilagođavaju sliku i zvuk ovisno o sadržaju, ali i položaju samog televizora u prostoriji. Tako se, primjerice, zvuk drugačije širi prostorom ako je televizor postavljen uza zid u odnosu na to kad stoji na stalku, a slika automatski prilagođava različitim razinama osvjetljenja. S njima se ne morate misliti ni oko neurednih kablova jer dolaze sa samo jednim prozirnim optičkim kabelom s dometom od čak 15 metara koji se povezuje s priključnom kutijom, a s kojom možete povezati ostale eksterne uređaje.

 

Televizori s ULED zaslonom 


Pojedini modeli Hisense televizora dolaze s takozvanim ULED zaslonom, što je naziv za 20 različitih specifikacija kojima su poboljšali standardni LED zaslon. Između ostalih, boje su detaljnije i realnije uz korištenje Quantum Dot tehnologije, zatamnjenje se postiže lokalno, a pametni algoritam omogućuje fluidne prijelaze i bolje iskustvo gledanja pokreta.

Izvor: Hisense


Ovaj model Hisense televizora, uz sve prednosti ULED zaslona, dolazi s dodatnom opcijom Sport Mode, odnosno sportskim načinom gledanja. Posebna tehnika predviđa kretanje i čini ga tečnijim, za bolji i stvarniji osjećaj praćenja sportskih događaja. 

 

Projekcijska platna i projektori


Ako imate dovoljno mjesta u svom domu zasigurno ste u nekom trenutku pomislili kako bi projekcijsko platno moglo biti dostojna zamjena za televizor. No, uz projekcijsko platno potreban vam je projektor i oprema za njega, što dovodi do ukupnog troška za koji možete pronaći televizor vrhunske kvalitete. Projektor i platno imaju i svojih prednosti, od odličnog ugođaja i veće slike do fleksibilnosti mjesta postavljanja i pospremanja opreme. 
 


Primjerice, ovaj Acer projektor ima mogućnost pomaka i digitalnog zooma, pa se projicirana slika prilagođava platnu, gdje god ga pomicali po prostoriji, dok Xiaomi Mi Smart Projector 2 osigurava jasnu sliku automatskim fokusom i četverokanalnom tehnologijom projekcije.   


Opremite se za gledanje sportskog spektakla i praćenje nogometnih utakmica na vrhunskim ekranima ili platnima koje možete pronaći u Mikronis webshopu!

{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode