Produžen osjećaj bezbrižnosti. Zajamčeno!


Produžen osjećaj bezbrižnosti. Zajamčeno!

Uživajte u omiljenim serijama i nezaboravnoj TV zabavi! Zato što vjerujemo u vrhunsku kvalitetu naših televizora, dajemo vam jamstvo za 5 godina* bezbrižnog uživanja na sve Neo QLED i Lifestyle** televizore te QLED televizore iz 2021. godine.

Neo QLED televizori demonstriraju kvalitetu i pružaju potpuni doživljaj tako da s njima imate mogućnost uroniti u svaku scenu još dublje i realističnije. Zahvaljujući Quantum Matrix Pro tehnologiji, vaš dom oživjet će poput prave savršeno osvijetljene koncertne dvorane ili kazališta. Quantum Matrix Pro tehnologija ima značajno manje probijanja pozadinskog osvjetljenja oko predmeta na tv slici (blooming slike), zahvaljujući preciznosti inovativnih Quantum Mini LED dioda pri slanju svjetlosti, čime se dobiva duboka i oštra crna boja. 

Televizori iz Lifestyle** serije pružaju vam kvalitetnu sliku, kao i mogućnost da se savršeno prilagode vašem životnom prostoru. 

The Frame** televizor, isključen, na svom zaslonu oživljava pravo umjetničko djelo. Vrhunska kvaliteta slike u kombinaciji s umjetničkim načinom rada zaista ga čini jedinstvenim dodatkom u vašem domu.

The Serif** karakterizira istančan dizajn. Posjeduje odvojivo podno postolje, pa čak i ako imate stroge kriterije po pitanju dizajna, lako ćete ga uklopiti u svaki prostor.

The Sero** televizor se okreće kako bi se prilagodio vašem sadržaju, i to položeno, za gledanje televizijskog sadržaja i filmova ili uspravno, kada su u pitanju mobilni sadržaji i aplikacije. 
 
The Terrace** televizor donosi vam sve mogućnosti QLED tehnologije, sada na otvorenom! Njegov IP55 certifikat je dokaz pouzdanosti performansi i zaštićenosti od vlage, prašine i topline tijekom raznih vremenskih uvjeta. Zahvaljujući The Terrace televizoru, vremenska prognoza vas ne treba brinuti.

I na kraju, The Premiere** - Smart 4K UHD laserski projektor s ultrakratkim bacanjem. The Premiere koristi laserski izvor svjetlosti kako bi doživljaj gledanja u kući bio jednak doživljaju kao u kinu. Dobit ćete boje koje su precizne i superioran opseg boja, ali i izuzetnu osvijetljenost na maksimalnih 120 inča projektirane površine. Na njemu možete gledati čak i HDR10+ sadržaj.

Odaberite jedan od vrhunskih Samsung televizora koji najviše odgovara vašem životnom stilu i uz 5 godina jamstva uživajte u maksimumu performansi.


Promocija traje od 1.11. do 31.12.2021.

*5 godina jamstva podrazumijeva 2 godine tvorničkog jamstva te 3 godine dodatnog jamstva pod uvjetom registracije za jamstvo.  Za više informacija, popis svih modela uključenih u promociju i prijavu za ostvarivanje 5 godina jamstva posjetite samsung5godinajamstva.hr. Uvjete promocije možete pronaći ovdje, a u nastavku potražite informacije o energetskim oznakama pojedinih modela televizora.
 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode