Razveselite svog kućnog ljubimca - hrana, igračke i vitamini za pse


Razveselite svog kućnog ljubimca - hrana, igračke i vitamini za pse

Kao vlasniku kućnog ljubimca, važno je da dobrobit i sreća vašeg psa budu prioritet. Jedan od najznačajnijih načina na koji to možete učiniti jest da im osigurate zdravu prehranu, zabavne igračke i vitamine. Evo nekoliko savjeta kako usrećiti svog ljubimca kroz ove tri kategorije.
 

Hrana za pse


Prehrana vašeg psa jedan je od najvažnijih čimbenika u njegovom ukupnom zdravlju i dobrobiti. Hranjenje vašeg psa zdravom i uravnoteženom prehranom može spriječiti niz zdravstvenih problema, poput pretilosti, dijabetesa i bolesti srca.

Potražite hranu koja je bogata proteinima, vlaknima i vitaminima kako biste osigurali da vaš pas dobije sve potrebne hranjive tvari. Izbjegavajte hranu koja sadrži umjetne konzervanse, arome i boje jer mogu biti štetni za zdravlje vašeg psa. 

Također je važno osigurati da vaš pas dobiva odgovarajuću količinu hrane za svoju dob, pasminu i razinu aktivnosti. Pretjerano hranjenje vašeg psa može dovesti do pretilosti i drugih zdravstvenih problema, dok nedovoljno hranjenje može uzrokovati pothranjenost i zastoj u rastu.

Uz njihove redovne obroke, svom psu možete ponuditi i zdrave poslastice kako biste nagradili dobro ponašanje ili mu pružili malo dodatne prehrane. Mikronis nudi veliki izbor različitih vrsta hrane za psa, kao i zdrave poslastice.


Igračke za pse


Psi su društvene životinje i vole se igrati, a igračke su odličan način da ih zabavite i razveselite. Pri odabiru igračaka tražite one koje su sigurne i izdržljive, kako se ne bi lako polomile i naštetile vašem ljubimcu.  Izbjegavajte igračke koje su dovoljno male da se mogu progutati.

Igračke za žvakanje izvrsna su opcija za pse jer im mogu pomoći u održavanju zuba čistima i ublažiti tjeskobu, dok loptice mogu pomoći da pas ostane aktivan. S druge strane, interaktivne igračke poput hranilica sa slagalicama mogu mentalno stimulirati vašeg ljubimca i poboljšati njegove kognitivne vještine. 



Također je važno redovito mijenjati igračke vašeg psa kako mu ne bi dosadile. U Mikronis webshopu birajte između raznovrsnih lopti, nagrada, klikera i igrački koje škripe dostupnih po super cijenama. 


Vitamini za pse


Osim zdrave prehrane i aktivnosti, vitamini mogu pomoći da vaš ljubimac bude zdrav i sretan, jer postoje određeni vitamini i minerali koje vaš pas ne dobija dovoljno samo putem hrane. Psima su potrebni specifični vitamini i minerali kako bi podržali svoj imunološki sustav, zdravlje dlake i snagu kostiju. 

Potražite vitamine koji su posebno namijenjeni psima i izbjegavajte im davati ljudske vitamine jer mogu biti štetni. Neki uobičajeni vitamini koje psi trebaju uključuju vitamin A, B kompleks, vitamin D i vitamin E.

Važno je posavjetovati se sa veterinarom prije nego svom psu date bilo kakve dodatke ili vitamine. Vaš veterinar može vam pomoći odrediti koji su vitamini prikladni za specifične potrebe vašeg psa i može vam savjetovati odgovarajuću dozu.



Osiguravajući svom ljubimcu zdravu hranu, zabavne igračke i bitne vitamine, možete mu pomoći da ostane zdrav i sretan. Ne zaboravite se posavjetovati sa svojim veterinarom kako biste bili sigurni da svom psu dajete odgovarajuću količinu hrane i vitamina za njegove specifične potrebe. Uvođenjem ovih malih promjena, moći ćete stvoriti ugodno i sretno okruženje za svog krznenog prijatelja.

Provjerite bogatu ponudu proizvoda za pse na Mikronis webshopu i priuštite najbolju njegu vašim omiljenim kućnim ljubimcima. 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode