Reboot Games Weekend 2023 powered by A1


Reboot Games Weekend 2023 powered by A1

S veseljem najavljujemo povratak na Zagrebački velesajam u sklopu gamerskog showa Reboot Games Weekend 2023 od 9. do 11. lipnja. Kao i prošli put na Reboot Games Weekendu, ulaz je u potpunosti besplatan stoga nema razloga da nas ne posjetite u petak, subotu i nedjelju od 10-20h.

Glavna atrakcija bit će spektakularno finale 11. sezone A1 Adria Lige – najveće regionalne esports lige. S dosad najvećim nagradnim fondom od 16,800 eura, saznat ćemo najbolje regionalne igrače u igrama Brawl Stars, FIFA 23 i CS:GO. Velika novost na domaćoj esports sceni je i A1 Student eChallenge – prilika za zabavu i učenje kroz gaming. Radi se o prvoj studentskoj esport ligi koja je nastala u suradnji s A1 Hrvatska i najistaknutijim tehničkim fakultetima – Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER), Visokog učilišta Algebra, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF) i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (TVZ). Sve sudionike A1 Student eChallengea očekuje napeta završnica u sklopu finala 11. sezone A1 Adria Lige s nagradnim fondom većim od 1500 eura.


Ove godine Mikronis će predstaviti svoju ponudu na dva izložbena štanda te predstaviti vrhunsku ponudu Redragon periferije koja za tu priliku ima nevjerojatan popust do 40% te će se moći i direktno kupiti na samome sajmu. Uz to, predstaviti ćemo i PC računala Avenio iz vlastite proizvodnje te gaming prijenosna računala iz Asus ROG i TUF linije proizvoda!







I naš web tijekom sajma je aktivan,klikni i provjeri ponudu na Mikronis Gaming days promociji!



 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode