Sharkoon Skiller SGS1: Udobno sjednite, neka igre počnu!


Sharkoon Skiller SGS1: Udobno sjednite, neka igre počnu!
Klasično! Ovaj stolac već na fotografijama mami da se uvalite u njega, zar ne? Gamerska stolica Sharkoon Skiller SGS1 izgleda udobno „do daske“. Nema čak ni grižnje savjesti jer napravljena je od sintetike – nijedna životinja nije morala ostaviti svoju kožu da bi vi udobno sjeli.

Sve je podređeno tome da osjetite komfor i nakon najdulje, najintenzivnije gaming seanse. Ergonomični dizajn naslona za glavu i kralježnicu jamči da nećete osjećati nelagodu ni nakon najdulje igračke seanse, u kojoj potpuno zaboravite na vrijeme i slične nebitne pojmove. Nasloni za ruke jamče im trenutke zasluženog odmora a možete podesiti i nagib, od 3 do 18°.

Osnovna konstrukcija je od čelika, pa proizvođač jamči da će ova gaming stolica bez problema izdržati živahne stokilaše.
Još jedna detalj za one koji se što prije žele baciti na igre: sklapanje stolice je brzo, jednostavno i detaljno ilustrirano – neka igre počnu brzo, odmah!

Cijena gamerske stolice je ipak još uvijek troznamenkasta – ako ju naručite preko weba.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode