Sve o Dyson Airwrap - uređaju za oblikovanje kose


Sve o Dyson Airwrap - uređaju za oblikovanje kose

Ako često stilizirate kosu i tražite učinkovitiji i manje štetan način oblikovanja kose, Dyson Airwrap bi mogao biti savršen izbor za vas. Ovaj uređaj postaje sve popularniji među ljudima koji žele sačuvati zdravu i sjajnu kosu. Stoga ćemo u ovom blogu detaljno istražiti sve o Dyson Airwrap-u.


Što je i kako radi Dyson Airwrap?


Dyson Airwrap je inovativni uređaj za oblikovanje kose koji je predstavio Dyson, poznati brend za proizvodnju visokotehnoloških proizvoda. 

Airwrap koristi inovativnu tehnologiju ili tzv. Coanda efekt koji omogućuje oblikovanje kose bez upotrebe ekstremnih toplina. Ova tehnologija omogućuje oblikovanje kose bez oštećenja, čime se smanjuje rizik od lomljenja kose i isušivanja. Ovo je posebno važno za osobe koje često stiliziraju kosu, jer tradicionalni uređaji za oblikovanje kose mogu uzrokovati dugotrajna oštećenja kose.

Osim toga, Dyson Airwrap koristi tehnologiju za kontrolu temperature koja održava optimalnu temperaturu za oblikovanje kose, čime se smanjuje rizik od oštećenja kose uslijed previsoke temperature.

Ovaj uređaj možete pronaći u Mikronis webshopu.


Dyson Airwrap nastavci i korištenje


Dyson Airwrap dolazi sa šest različitih nastavaka, uključujući četiri vrste uvijača i dvije vrste četki za oblikovanje kose. Svi nastavci dolaze u torbi koja je posebno dizajnirana za ovaj uređaj. 

Uređaj također dolazi s dodatkom za sušenje kose, što je posebno korisno za ljude koji žele sušiti kosu bez oštećenja vlasi.




Osim toga, Airwrap ima tri postavke brzine i tri postavke temperature, što ga čini prilagodljivim za različite tipove kose i stilove.

Korištenje je vrlo jednostavno, čak i za one koji se prvi put susreću s ovim uređajem. Potrebno je samo odabrati željeni nastavak, postaviti željenu brzinu i temperaturu, te pritisnuti gumb za uključivanje. Airwrap će zatim koristiti zrak kako bi oblikovao i sušio kosu u željeni stil.


Zaključak


Zaključno, ako tražite inovativan i napredan uređaj za oblikovanje kose, Dyson Airwrap može biti odličan izbor za vas. Cijelu ponudu različitih Dyson Airwrap modela potražite u Mikronis webshopu!
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode