Tjedna akcija: softver na popustu


Tjedna akcija: softver na popustu
Windowsi, Office i antivirus – tri su stvari bez kojih ne bi mogli zamisliti svoja računala. Ali valjda baš zato što su tako neophodna, skloni smo ih uzimati zdravo za gotovo, uopće ne razmišljati o njima te škrgutati zubima i praviti se da uopće ne postoje kad dođe vrijeme da se odriješi kesa i kupi nova verzija. Nećemo sada pisati o piratskom softveru, ali ako ste ikada razmišljali o legalizaciji – sada je pravo vrijeme. Mikronis, povodom svog 15. rođendana, nudi 15-postotni popust na udarne softverske proizvode.

Samo u toj akciji, originalni Microsoft Windows 10 možete kupiti po troznamenkastoj cijeni, u Home verziji, na hrvatskom ili engleskom jeziku. Ne moramo objašnjavati što su Windows 10, zar ne? Svi smo ih isprobali, i zaključili kako oni – za razliku od nekih starijih Windowsa – gotovo da i nemaju mane; jer, da imaju iole ozbiljne mane i propuste, netko od njihovih 350.000.000 korisnika već bi o njima zatrubio na sva zvona. Windows 10 su sigurni, pouzdani i neizbježni; možda je u ovom posljednjem razlog što o njima ne razmišljamo kao o nečemu što treba kupiti (a možda i u tome što su prvih godinu dana bili besplatni za korisnike starijih verzija Windowsa) ali – zašto da ne? Prije ili kasnije valja kupiti Windowse – svakako je bolje odmah, sada, dok su na popustu.

Slično vrijedi i za Microsoft Office paket kojeg koristi 1,2 milijardi ljudi na našem planetu. Home & Office varijanta toga paketa, koja sadrži Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook (te 15 GB prostora za pohranu u oblaku) tijekom ove akcije može se nabaviti za manje od dvije tisuće kuna, na hrvatskom i engleskom jeziku. Alternativno, možete kupiti online verziju – Microsoft Office 365 za puno nižu svotu (254 kune, dok vrijedi akcija). Razlika je u tome što ta verzija vrijedi samo godinu dana – nakon toga ju valja produljiti – ali tijekom tih godinu dana niste ničim ograničeni: dapače, možete preuzeti iste one verzije softvera kojeg ćete instalirati na svoj PC a koje biste inače dobili u „normalnom“, klasičnom, offline paketu.

PC antivirus ćete dobiti već ugrađen u Windowse, ali želite li nešto napredniju i detaljniju zaštitu, preporučamo Kaspersky Anti-Virus 2016. On pruža dodatne usluge: skeniranje datoteka, web stranica i e-poruka u stvarnom vremenu; zaštitu od krađe podataka; blokiranje sumnjivih programa čak i prije nego što se oni potvrde kao virusi; zaštitu od otmice podataka… Sve to skupa vrijedi sto i nešto kuna, zar ne? Osnovna verzija se može instalirati na dva računala – primjerice, stolno i prijenosno – a 3D verzija na četiri računala.

Nudi se i Kaspersky sigurnosni paket Internet Security 2016, također u verziji za dva računala ili četiri računala, a on pored zaštite od virusa štiti i od drugih internetskih opasnosti: krađe s bankovnih računa i kreditnih kartica, dodatno štiti vama važne datoteke, nadgleda razmjenu podataka preko bežičnih mreža… uopće, štiti od svih mogućih opasnosti, čak i od onih koje danas nisu poznate – jer heuristički prepoznaje sve sumnjive programe i aktivnosti.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode