Top 5 bežičnih slušalica za šetnje na svježem zimskom zraku


Top 5 bežičnih slušalica za šetnje na svježem zimskom zraku

Zimske šetnje mogu biti magične, pogotovo kada ste opremljeni pravim bežičnim slušalicama koje obogaćuju svaki korak glazbom. Od izvanredne kvalitete zvuka do udobnosti i stila, pravi par slušalica može transformirati vašu zimsku avanturu. U ovom pregledu dublje ćemo zaroniti u karakteristike nekih od najboljih modela bežičnih slušalica iz svih cjenovnih rangova. 


 

Mikronis preporuka naglavnih slušalica: Sennheiser HD 450BT ANC 


Naglavne bežične slušalice
Sennheiser HD 450BT ANC nisu samo izvanredne po kvaliteti zvuka, već i po svojoj sposobnosti aktivnog poništavanja buke, što ih čini idealnima za korištenje u bučnim gradskim okruženjima ili bilo kojoj situaciji kada vam treba mir i tišina. Moderni minimalistički dizajn je suptilan i nenametljiv pa će odgovarati gotovo svima, a model se može pohvaliti i s do 30 sati rada s jednim punjenjem baterije. Aplikacija Smart Control omogućuje lako upravljanje postavkama zvuka i podcastima. Također, značajka brzog upravljanja olakšava promjenu pjesama i podešavanje glasnoće bez potrebe za vađenjem telefona iz džepa ili torbe. Ovaj model srednjeg cjenovnog ranga po karakteristikama se može usporediti i sa značajno skupljim modelima, stoga ga ističemo kao našu preporuku za kupnju! 

 

Mikronis preporuka earbud slušalica: Xiaomi Buds 3 Carbon Black


Earbud
slušalice Xiaomi Buds 3 ističu se svojom sposobnošću snažnog poništavanja buke, kao i višestrukim načinima rada koji se prilagođavaju različitim okruženjima kako bi postigle maksimalnu kvalitetu zvuka. Njihova lagana konstrukcija čini ih savršenima za dugotrajno nošenje, a IP55 certifikat osigurava da su otporne na prašinu i vodu. Baterija traje do impresivnih 32 sata s kućištem, što omogućuje dugotrajno uživanje u glazbi. Mogućnost bežičnog punjenja je zgodan dodatak, dok Bluetooth 5.2 jamči pouzdanu i brzu povezanost s više uređaja istovremeno. Buds 3 su također srednjeg cjenovnog ranga, te se kao i prethodni model mogu uspoređivati sa skupljim modelima, zbog čega ih preporučujemo ako ste u potrazi za kvalitetnim earbud slušalicama. 




Najpovoljniji model: Xiaomi Redmi Buds 4 Lite White


Redmi Buds 4 Lite su earbud slušalice nižeg cjenovnog ranga, koje se mogu pohvaliti visokom razinom udobnosti i solidnom kvalitetom zvuka za svoju cijenu. Trajanje baterije slušalica je do 5 sati s jednim punjenjem, dok samo kućište omogućuje do 20 sati punjenja slušalica. Njihova bijela boja daje im sofisticiran izgled, a težina od samo 3.8 grama po slušalici osigurava da su gotovo neprimjetne tijekom nošenja. Napredni Bluetooth 5.3 čini povezivanje s uređajima brzim i pouzdanim, što je ključno za one koji su uvijek u pokretu.



 

Premium model: Apple AirPods Pro2 s MagSafe Case-om 


Apple AirPods Pro2
su earbud slušalice koje nude ne samo vrhunsku kvalitetu zvuka, već i niz naprednih tehnoloških karakteristika. S Apple H2 čipom, korisnici mogu očekivati nevjerojatan zvuk s podesivim ekvilizatorom, dok surround zvuk i dinamička detekcija položaja glave donose jedinstveno iskustvo slušanja. Osim toga, otpornost na znoj i vodu čini ih savršenim izborom za aktivne korisnike koji uživaju u šetnjama i sportskim aktivnostima bez obzira na vremenske uvjete. Omogućuju do 6 sati slušanja te do 30 sati punjenja u MagSafe kućištu. Napredne karakteristike ovog modela naravno dolaze i uz premium cijenu, stoga je potrebno odvagnuti koliko će vam one zaista biti korisne prilikom svakodnevnog korištenja. 


 

Najbolji dizajn: Panasonic RB-M300BE-C Deep Bass


Bežične naglavne slušalice
Panasonic RB-M300BE-C u bež boji ističu se po svom profinjenom dizajnu, ali i izvanrednim tehničkim karakteristikama koje odgovaraju njhovoj cijeni srednjeg ranga. XBS DEEP tehnologija osigurava duboke i bogate basove, a ergonomska konstrukcija s tehnologijom bočnog disperzijskog tlaka osigurava udobnost i tijekom dugotrajnog nošenja. S do 50 sati reprodukcije, što ih po trajanju baterije čini među najboljima na tržištu, ove slušalice su idealne za one koji ne žele često punjenje, a opcija brzog punjenja omogućuje dodatnih 3 sata slušanja u samo 15 minuta. 


Bilo da ste ljubitelj glazbe, vjerni slušatelj podcastova ili samo uživate u miru zimske šetnje, pravi par bežičnih slušalica bit će koristan dodatak vašem iskustvu. Od vrhunske kvalitete zvuka do elegantnog dizajna i praktičnosti, ovi modeli slušalica nude nešto za svakoga i svaki džep. Izaberite par koji najbolje odgovara vašim potrebama i učinite svaku zimsku šetnju nezaboravnom uz omiljene melodije!

Ove i brojne druge modele bežičnih slušalica potražite u Mikronisu
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode