Xbox pismo dobrodošlice


Xbox pismo dobrodošlice
 


Pismo dobrodošlice izdavačima Activision Blizzard i King prilikom pridruživanja Xbox-u

 
Volimo igrice. Igramo igre, stvaramo igre i iz prve ruke znamo koliko igranje znači svima nama kao pojedincima i kolektivu, kao zajednici. A danas službeno pozdravljamo Activision Blizzard i njihove timove na Xboxu. Oni su izdavači nekih od najigranijih i najomiljenijih franšiza u povijesti igara na konzolama,PC i mobitelima. 
Od Pitfall do Call of Duty, World of Warcraft do Overwatch, Candy Crush Saga do Farm Heroes Saga, njihovi su studiji pomaknuli granice igranja za igrače diljem svijeta.

Dugo sam se divio radu Activisiona, Blizzarda i Kinga i utjecaju koji su imali na igranje, zabavu i pop kulturu.
Bilo da su to bile kasne noći provedene igrajući Diablo IV kampanju s prijateljima od početka do kraja, okupljanje cijele obitelji u rekreacijskoj sobi za našu tjednu Guitar Hero večer ili epski niz u Candy Crush, neki od mojih najupečatljivijih trenutaka igranja proizašli iz iskustava koja su stvorili njihovi studiji.
Nevjerojatno je poželjeti dobrodošlicu tako legendarnim timovima u Xbox.

Kao jedan tim, učit ćemo, inovirati i nastaviti ispunjavati svoje obećanje da ćemo radost i zajednicu igranja donijeti većem broju ljudi. Učinit ćemo to u kulturi koja nastoji osnažiti sve da rade najbolje što mogu, gdje su svi ljudi dobrodošli,i usredotočen je na našu stalnu predanost igranju za svakoga. Namjerno želimo biti uključeni u sve što radimo na Xboxu – od našeg tima do proizvoda koje izrađujemo i priča koje pričamo, do načina na koji naši igrači komuniciraju i uključuju se u širu zajednicu igrača.

Zajedno ćemo stvarati nove svjetove i priče,dovesti svoje omiljene igre na više mjesta kako bi se više igrača moglo pridružiti, a mi ćemo se uključiti i oduševiti igrače na nove, inovativne načine na mjestima koja vole igrati, uključujući mobitel, streaming u oblaku i više.

Igrači su uvijek bili u središtu svega što radimo. I kako budemo rasli, nastavit ćemo držati igrače u srcu svega.
Nastavit ćemo slušati vaše povratne informacije, graditi zajednicu u kojoj možete biti ono što jeste, u kojoj programeri mogu dati sve od sebe i nastaviti stvarati stvarno zabavne igre. 
Kao što je obećano,također ćemo nastaviti činiti više igara dostupnima na više mjesta – a to počinje sada omogućavanjem pružateljima usluga streaminga u oblaku i igračima da struje Activision Blizzard igre u Europskom gospodarskom prostoru, što je obveza preuzeta Europskom komisijom. 
Danas počinjemo raditi na donošenju voljenih Activisiona, Blizzarda,i Kingove franšize na Game Pass i druge platforme. Podijelit ćemo više o tome kada možete očekivati ​​igranje u narednim mjesecima. Znamo da ste uzbuđeni - ai mi smo također.

Za milijune obožavatelja koji vole igre Activision, Blizzard i King, želimo da znate da je danas dobar dan za igranje. Vi ste srce i duša ovih franšiza,i čast nam je što ste dio naše zajednice. 
Bilo da igrate na Xboxu, PlayStationu, Nintendu, računalu ili mobilnom uređaju, ovdje ste dobrodošli – i ostat ćete dobrodošli, čak i ako Xbox nije mjesto gdje igrate svoju omiljenu franšizu. Jer kad svi igraju, svi pobjeđujemo.
Vjerujemo da će naše današnje vijesti otključati svijet mogućnosti za više načina igranja. Hvala vam na stalnoj podršci. Pred nama je još mnogo toga u mjesecima koji su pred nama - uzbuđen sam zbog budućnosti i jedva čekam da je podijelim s vama.


 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode