Xiaomi proizvodi za ugodan dom


Xiaomi proizvodi za ugodan dom

Xiaomi je kineski proizvođač elektronike i kućanskih aparata koji je u posljednje vrijeme postao popularan diljem svijeta. Uz inovativan pristup proizvodnji, Xiaomi proizvodi su postali sinonim za kvalitetu, praktičnost i modernost.

Jedna od najvažnijih karakteristika Xiaomi proizvoda je njihova sposobnost da stvore ugodnu atmosferu u domu. U nastavku ćemo predstaviti neke od najboljih Xiaomi proizvoda za ugodan dom.
 

Xiaomi Humidifier proizvodi


Svi znamo da je kvaliteta zraka u našem domu vrlo važna za naše zdravlje. 

Xiaomi Humidifier 2 Lite je moderni ovlaživač zraka s kapacitetom spremnika od 2,0 litara koji može kontinuirano raditi do 12 sati. Dolazi s LED rasvjetom koja se može prilagoditi u tri boje te funkcijom automatskog isključivanja kada se spremnik za vodu isprazni. 

Također izdvajamo Xiaomi Smart Air Purifier Elite, uređaj koji koristi trostruki sustav filtriranja i može očistiti zrak u prostoriji do 48 m2. Uređaj se povezuje s aplikacijom Xiaomi Home putem pametnog telefona i omogućuje daljinsko upravljanje, a također ima senzor kvalitete zraka koji automatski prilagođava rad uređaja.

Oba proizvoda su idealno rješenje za poboljšanje kvalitete zraka u vašem domu ili uredu. 


 

Xiaomi Robot Vacuum S10


Xiaomi Robot Vacuum S10 je robotski usisavač koji koristi nekoliko senzora za navigaciju i kretanje, ima dvostruki sustav čišćenja i sposobnost automatskog prilagođavanja brzine usisavanja. Povezuje se s aplikacijom Xiaomi Home putem pametnog telefona i ima bateriju kapaciteta 5200 mAh koja omogućuje do 150 minuta kontinuiranog rada.


Xiaomi Robot Vacuum X10+ EU


Xiaomi Robot Vacuum X10+ EU je kompaktan robotski usisavač s naprednom tehnologijom za čišćenje. Koristi snažan motor i visokokvalitetne četke za uklanjanje prašine i mrlja s podova. Ima inteligentni navigacijski sustav, prepoznaje prepreke i izbjegava oštećenja. Može se programirati za automatsko čišćenje i podržava upravljanje putem mobilne aplikacije i glasovnih asistenata.


Xiaomi Mi Smart Scale 2


Xiaomi Mi Smart Scale 2 je pametna vaga koja mjeri tjelesnu težinu, postotak masnoće, BMI i mišićnu masu. Povezuje se s pametnim telefonima putem Bluetootha i podržava aplikacije za praćenje zdravlja. Tanak dizajn s staklenim panelom, LED zaslonom i podrškom za 16 korisničkih profila. Pomaže vam pratiti i analizirati vaš napredak prema zdravstvenim ciljevima.


Mi Smart Led Bulb


Mi Smart LED Bulb je pametna LED žarulja koju možete kontrolirati putem aplikacije na pametnom telefonu. Možete prilagoditi svjetlinu, postaviti raspored paljenja/ugašenja i koristiti je s glasovnim asistentima. Žarulja je energetski učinkovita i pruža prilagodljivo osvjetljenje za vaš dom.


Xiaomi Smart Tower Fan EU


Xiaomi Smart Tower Fan je moderan ventilator s tri razine brzine i tri načina rada. Omogućuje upravljanje putem aplikacije Xiaomi Home na pametnom telefonu, ima LED zaslon osjetljiv na dodir, ugrađen senzor temperature i vlage te mogućnost okretanja za 120 stupnjeva za učinkovit protok zraka u prostoriji.


Xiaomi Smart Camera C400

 

Xiaomi Smart Camera C400 je kamera za nadzor doma ili ureda koja snima u HD kvaliteti, ima noćni vid, detekciju pokreta, dvosmjernu audio funkciju te se može povezati s aplikacijom Xiaomi Home za jednostavno upravljanje i nadzor.

Xiaomi Mi Smart Home Hub 2

 

Xiaomi Mi Smart Home Hub 2 je pametni kućni uređaj koji omogućuje upravljanje drugim Xiaomi pametnim kućnim uređajima putem aplikacije Xiaomi Home. Uređaj se lako povezuje s drugim pametnim kućnim uređajima putem bežične veze i nudi širok izbor kompatibilnih uređaja za prilagodbu vašeg doma.


Zaključak

 

Ukratko, Xiaomi proizvodi su postali sinonim za kvalitetu, praktičnost i modernost. Cijelu ponudu Xiaomi proizvoda pogledajte u Mikronis webshopu!

{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode