5 prednosti korištenja Philips Lumea IPL uređaja


5 prednosti korištenja Philips Lumea IPL uređaja

Philips Lumea IPL (Intense Pulsed Light) uređaj je inovativni proizvod koji nudi dugotrajno uklanjanje dlačica kod kuće. Uz brojne prednosti u odnosu na tradicionalne metode uklanjanja dlačica, Philips Lumea IPL uređaj je postao popularan među milijunima korisnika širom svijeta. U ovom blogu ćemo detaljno istražiti prednosti korištenja Philips Lumea IPL uređaja.


1. Sigurnost i učinkovitost


Jedna od najvećih prednosti korištenja Philips Lumea IPL uređaja je njegova sigurnost i učinkovitost. 

IPL tehnologija dobro je uspostavljena i profesionalci je koriste dugi niz godina. Uređaj ima sigurnosne značajke, poput senzora za kožu koji sprječava korištenje uređaja na tamnoj koži ili previše osjetljivoj koži.

Uređaj je također učinkovit u uklanjanju dlačica, a mnogi korisnici navode smanjenje rasta dlačica nakon samo nekoliko tretmana. Uređaj je klinički dokazano učinkovit u uklanjanju dlačica na tijelu i licu.


2. Jednostavnost korištenja


Druga prednost Philips Lumea IPL uređaja je jednostavnost korištenja. Uređaj dolazi s korisničkim priručnikom i vodičem za brzi početak, što olakšava postavljanje i korištenje. Uređaj također ima intuitivno sučelje, s jasnim zaslonom koji vam točno pokazuje što trebate učiniti. Uređaj je također lagan i prijenosan, što ga čini idealnim za korištenje u bilo koje vrijeme i bilo gdje.


3. Bezbolno i dugotrajno uklanjanje dlačica


Dok tradicionalne metode uklanjanja dlačica nude privremene rezultate, Philips Lumea IPL uređaj nudi dugotrajno rješenje. Uređaj može uništiti folikule dlačica na trajan način, što znači da se dlačice neće vraćati u istom obliku kao prije tretmana.



Također, uz Philips Lumea IPL uređaj, nećete osjetiti nikakvu bol tijekom tretmana. To je velika prednost u odnosu na tradicionalne metode uklanjanja dlačica, kao što su depilacija voskom ili epilacija. 


4. Prikladan za različite tipove kože


Za razliku od drugih metoda uklanjanja dlačica poput depilacije ili brijanja, Philips Lumea IPL uređaj prikladan je za različite tipove kože. Ima niz postavki koje vam omogućuju podešavanje intenziteta svjetla kako bi odgovarao vašem tenu i boji kose. To znači da uređaj možete koristiti sigurno i učinkovito, bez obzira na tip kože. Osim toga, uređaj dolazi s različitim nastavcima za tretman različitih područja tijela, uključujući lice, bikini područje i noge.


5. Ušteda vremena i novaca


Korištenje Philips Lumea IPL uređaja  vam može dugoročno uštedjeti vrijeme i novac. Budući da ga možete koristiti kod kuće, nećete morati trošiti vrijeme na odlaske u kozmetičke salone ili čekati u redovima za tretmane. Također nećete morati trošiti novac na redovite depilacije ili britvice i kreme za brijanje. Uređaj također ima dug životni vijek pa ga nećete morati mijenjati onoliko često koliko biste morali mijenjati s drugim metodama uklanjanja dlačica.
 



Ukratko, Philips Lumea IPL uređaj nudi mnoge prednosti za one koji traže siguran, učinkovit i praktičan način uklanjanja dlačica kod kuće. Vrijedna je investicija za svakoga tko želi postići glatku kožu bez dlačica.

Različite modele Philipps Lumea IPL uređaja sa nastavcima možete pronaći u Mikronis webshopu po pristupačnim cijenama!

{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode