5 razloga zašto biste mogli nabaviti električni romobil


5 razloga zašto biste mogli nabaviti električni romobil

Tijekom posljednjih nekoliko godina, posvuda možemo vidjeti električne romobile. To nas niti malo ne čudi s obzirom na to da oni mogu biti prilično brzi, vožnja na njima je zabavna i mogu ih voziti apsolutno svi! Najbolji električni romobili su praktični, jednostavni i sklapaju se te se lako prenose. Danas postoji mnogo veći izbor električnih romobila na tržištu nego ikad prije, a njihova tehnologija se poboljšava, što pruža još bolje iskustvo vožnje.




Ako svaki dan putujete na posao ili neke druge aktivnosti i obaveze obavljate izvan svog doma, tada su električni romobili savršeni za vas jer vam mogu uvelike skratiti vrijeme putovanja. Zahvaljujući tome i njihovoj praktičnosti i pouzdanosti, zainteresiranost za kupnju elektičnih romobila iz dana u dan sve više i više raste. Brojni su razlozi zašto biste i vi mogli nabaviti električni romobil, a mi smo suzili izbor na njih pet i donosimo vam ih u nastavku.
 

Električni romobili ne zauzimaju puno prostora


Nekima se možda čini da bi bila prevelika gnjavaža uokolo nositi električni romobil, posebno u javnom prijevozu. Međutim, brendovi prilikom dizajniranja proizvoda uzimaju u obzir to da ih je što jednostavnije prenijeti od točke A do točke B. Uostalom, većina električnih romobila može se lako sklopiti, što dodatno smanjuje njihovu veličinu te ih čini dovoljno tankima da mogu stati ispod stolova, unutar prtljažnika automobila i drugih uskih prostora.



Neki imaju čak i opciju brzog sklapanja u 3 sekunde, što je dodatni bonus. Štoviše, većina električnih romobila je lagana i teži samo oko 10 do 14 kg. Upravo zato možemo zaključiti da njihova veličina, težina i dizajn čini električne romobile lako prijenosnim suputnikom.
 

Električni romobil je dobar za okoliš


Kao što se iz njegovog naziva može pretpostaviti, električni romobil radi na struju - uz pomoć baterije koju je potrebno puniti. S jednim punjenjem električnog romobila obično možete prijeći od oko 20 do 100 i više kilometara udaljenosti - ovisno o tipu i jačini baterije. To ih čini nevjerojatno ekološki prihvatljivim načinom putovanja i upravo zato se definitivno svakome isplati putovati električnim romobilom na posao i po gradu dok obavljate sve svoje obaveze ili jurite na piće s društvom.



K tome nikada ne morate brinuti hoćete li se sa svojim romobilom uspjeti popeti na ono brdo na putu do doma, kao ni o tome da zagađujete okoliš svojim automobilom. No, ako za tim i dođe potreba, bez problema ćete, skupa sa svojim električnim romobilom, stati u tramvaj, vlak ili autobus.
 

Dobivate odličnu vrijednost za uloženi novac


Isprva vam se ovo možda čini neistinitim jer je, kao prijevozno sredstvo, električni romobil poprilična investicija. No, za razliku od automobila, na primjer, neće mu trebati gorivo i tada postaje očito da bi električni romobili mogli biti dugoročno isplativiji. Redovito servisiranje znači da nećete morati puno trošiti na njegovo održavanje. Uz to, izvrstan su izbor za nekoga tko traži alternativu biciklu, pogotovo za ljetne dane kad vam možda postane naporno pedalirati na visokim temperaturama.

 

Električni romobili su iznimno jednostavni za korištenje


Pored hodanja, električni romobil je jedno od najjednostavnijih prijevoznih sredstva koja postoje i, naravno, puno je brži. Bicikli mogu biti prilično glomazni, posebice ako se radi o gradskom biciklu, a već smo naveli i činjenicu da je biciklom ipak malo napornije upravljati, pogotovo kad vladaju visoke, ljetne temperature. S električnim romobilom možete doći direktno na sastanak, bez brige o tome imate li neprimjerene mrlje od znoja na odjeći. Sve su to nezanemarive prednosti.


Postoje i zdravstvene prednosti

 
Vožnja na električnom romobilu može vam pružiti čitav niz zdravstvenih prednosti, a neke bi mogle biti vrlo iznenađujuće. Koncept vožnje električnog romobila vani, ima koristi za vas kao osobu. Dodamo li tome svježi zrak, osjećaj zabave i uživanja tijekom vožnje, sve su to dobri izvori hormona sreće koji su nam potrebni da bismo funkcionirali i osjećali se izvrsno. Također, možda pomalo iznenađujuće, ali tijekom vožnje na električnom romobilu radi većina mišićnih skupina. 

 
Prilikom odabira električnog romobila nemojte zaboraviti voditi računa o trajanju baterije, vrsti i veličini kotača, maksimalnoj brzini koju možete postići na njemu, nosivosti, snazi motora i težini samog romobila. No, nemojte zaboraviti voditi računa i svojoj sigurnosti s obzirom na to da se električni romobili kreću brzinom i preko 25 km/h. Stoga, obavezno nabavite i kacigu za sigurnu vožnju. 

Dobro je znati da u Mikronis web shopu možete naći raznoliku ponudu električnih romobila različitih karakteristika, kao i kacige za romobile. Na vama je da procijenite koji je najbolji za vas.
 
 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode