Acer Aspire E5-553G: Snažna radilica za sve namjene


Acer Aspire E5-553G: Snažna radilica za sve namjene
Acer Aspire je jedna od najuspješnijih serija prijenosnih računala, zahvaljujući odličnom odnosu cijene i mogućnosti, a to itekako vrijedi i za ovaj novi E model. Dovoljno je letimično se prošetati kroz specifikaciju: čak 16 GB DDR4 memorije jamči kako će se uspjeti iznijeti sa svim zadacima koje pred njega postavite. Pogoni ga procesor AMD A10-9600P (2,4 do 3,3 GHz), s grafičkim čipom AMD Radeon R7 MM440 s 2 GB vlastite memorije. Ugrađeni monitor s LED-om daje Full HD sliku, a u kućištu teškom tek 2,23 kilograma našlo se mjesta i za DVD „pržilicu“.
Tvrdi disk je gigabajtni, a uz sve uobičajene priključke i dodatke tu su i čak pet USB priključaka, od kojih je jedan tipa USB 3.1 i još dva USB 3.0. Bežična mreža podržava sve moguće standarde (802.11ac/b/g/n) a 4-ćelijska baterija jamči dulji rad u pokretu. Za poseban doživljaj brine se Acer TrueHarmony tehnologija koja omogućuje uvjerljivi, glasniji zvuk uz snažne basove. Konačno – ali ne najmanje važno – ovaj Acer laptop ima teksturirani metalik finiš koji itekako doprinosi atraktivnosti dizajna.
Za kraj: navikli smo vas na poklone, zar ne? Uz ovo Acer Aspire prijenosno računalo dobit ćete besplatnu Mikronis torbu, ali za prvih pet kupaca pripremili smo dodatan, poseban poklon: originalnu igru Battlefield 4. Jer, ovakva „makina“ sa 16 GB RAM-a stvarno može potjerati svaku igru – uvjerite se sami.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode