Acer Aspire ES1-432: Lagano, lagano


Acer Aspire ES1-432: Lagano, lagano
Kad naiđete na proizvod koji se nudi ispod cijene konkurencije, neizbježno se morate zapitati: što s njim nije u redu? Acer Aspire ES1-432 košta jedva nešto više od dvije tisuće kuna, no taj Acer laptop nije „roba s greškom“ – naprotiv. Za početak, glavni razlog zašto ovo prijenosno računalo Acer košta manje od konkurencije je taj što je ovo – stari model. Predstavljen je još preklani. Nije da je u međuvremenu nešto izgubio na aktualnosti – nije izašao njegov direktni nasljednik – tako da kao kupac ništa ne gubite. Istini za volju, svi mi volimo vidjeti najnoviji procesor u računalu, ali ako možemo birati između puno jeftinijeg i najnovijeg modela koji je upola skuplji a možda deset-dvadeset posto brži – jasno je što ćemo odabrati.


Dakako, ima još razloga zašto je ovaj Acer Aspire laptop toliko jeftin. Ekran od 14"" (1366*768, LED) je manji od uobičajenih 15"" – što stvarno nije teško prihvatiti; inače bi se vjerojatno masa popela iznad dva kilograma – a umjesto tvrdog diska tu je eMMC memorija (32 GB) što također smatramo prihvatljivim kompromisom, premda će od nekih zahtijevati promjenu navika – spremanje manje potrebnih datoteka u oblak ili na memorijsku karticu.
Kad već spominjemo memorijsku karticu: uz čitač, tu su i drugi uobičajeni priključci (jedan USB 3.0, dva USB 2.0, HDMI…) te 4 GB radne memorije."
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode