Acer Aspire V3-574: Laptop za sve namjene


Acer Aspire V3-574: Laptop za sve namjene
Za ovakvu cijenu navikli smo da možemo dobiti laptope koji su tek po nekom detalju iznad početnih, najjeftinijih modela. Da je Acer Aspire V3-574 itekako daleko od početnih modela – vidi se već na prvi pogled: aluminijski poklopac ima uzorak dobiven pomoću nanotehnologije za graviranje. A nije stvar samo u tome da djeluje atraktivno: „hrapava“ površina pruža izvrstan osjećaj pod rukom.
OK, to je bio poklopac, a ispod njega? Ekran je uobičajene veličine (15,6""), tipa IPS (što znači da je odlično vidljiv i pod oštrijem kutom, te da su boje živopisnije i uvjerljivije nego na običnom TN ekranu) i Full HD razlučivosti (1920*1080).

Međutim, važnije stvari se kriju u unutrašnjosti donjeg dijela, ispod prostrane tipkovnice s pozadinskim osvjetljenjem. Procesor koji pogoni ovaj Acer Aspire je Intel Core i7 5557U koji radi na taktu od 3,1-3,4 GHz – prilično daleko od onoga što očekujete u ovom cjenovnom rangu, zar ne? Tu je i 4 GB RAM-a (što se da nadograditi do 16, ako zatrebate).
Tu je i disk od terabajta, te DVD snimač – a unatoč tome, ovaj Acer Aspire laptop na vagi jedva prelazi 2,4 kilograma (spomenuli smo aluminij, sjećate se? Obična plastika teži više.)
Po običaju, uz laptop na poklon dolazi Mikronis torba, a jamstvo vrijedi dvije godine za fizičke osobe.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode