Acer Predator 17X: Zvijer za igranje


Acer Predator 17X: Zvijer za igranje
Nema kompromisa! Čini se da je to glavna ideja iza prijenosnika Acer Predator Helios GX-792 koji sadrži samo najjače komponente – bez obzira na to kolika im je cijena. Acer Predator Helios je izgrađen oko najjačeg i7 procesora i GTX 1080 grafike – dakle, najjačih uopće – a ako vam ni to nije dovoljno, jednim potezom možete uključiti overclocking i doći na 4 GHz (CPU), 1310 MHz brzine grafike odnosno 3,7 GHz VRAM-a.
Ekran je veličine 17,3"", memorije je 24 GB, plus 8 GB videomemorije, a diska su dva (SSD od 256 GB, plus terabajtni SATA). Zanimljivo je da su tu čak pet USB priključaka, a svi podržavaju standard 3.0 (osim onog tipa C, koji podržava USB 3.1).

Da bi bilo moguće postići desktop performanse u laptopu, Acer je razvio vlastiti sustav hlađenja AeroBlade kojim se usisava zrak sprijeda i provodi kroz računalo do trostrukih ventilatora na stražnjoj strani, čija su krilca tanja od desetinke milimetra. Svaki detalj rada ovaj Acer laptop prikazuje na sistemskom panelu koji prikazuje temperature čipova, brzinu vrtnje ventilatora… Na njemu možete odabrati i tipkovničke kratice – te boju tipaka, jer svaka od njih je osvjetljena pa joj možete dodijeliti različitu RGB vrijednost u različitim igrama.

Laptop Acer Predator je opremljen i Killer DoubleShot Pro tehnologijom koja ubrzava internetsku vezu za online igre. Naravno, na internetu možete naći mnoštvo recenzija Acer Predator Helios prvaka – a praktički nijedna mu ne daje ocjenu nižu od 4.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode