Acer Predator Helios G3-572: Povoljno gejmersko računalo


Acer Predator Helios G3-572: Povoljno gejmersko računalo
Navikli smo da gejmerska računala koštaju puno – s razlogom. Ima doduše i onih koji ciljaju na gejmere ali su napravljena tako da više paze na cijenu nego na vrhunske performanse. Njih ćete odmah prepoznati po cijeni: ako niste spremni na velike kompromise, računajte da će pravo gejmersko računalo koštati peteroznamenkastu svotu…
To vrijedi i za laptop Acer Predator Helios G3-572 koji spada u srednju klasu. Cijena Acer Predator Helios modela jedva prelazi deset tisuća kuna (ako ga kupite uz popust preko weba, ostaje ispod deset tisuća kuna) ali zauzvrat nudi beskompromisne karakteristike: Intelove HQ procesore i nVidijinu GTX 1050/1060 grafiku s izdašnom vlastitom memorijom (4/6 GB DDR5), tako da radnih 8 GB ostaje netaknuto.

Dva modela su različito koncipirana: jeftiniji ima jači procesor i7 (i tvrdi disk uz SSD) ali slabiju grafiku, a drugi i5 ali s jačom grafikom. Tako svatko može odabrati koja mu kombinacija bolje odgovara – cijena im se razlikuje za samo 100 kuna. Zajedničko im je Full HD ekran IPS tipa, instalirani Windowsi te svi uobičajeni priključci uključujući čak četiri USB-a (po dva USB 2.0 i 3.1, uključujući jedan tipa C).
Kako nam je već običaj, pregledali smo i nezavisne recenzije da vidimo što svjetski mediji kažu za ovo računalo i to nas je još više učvrstilo u uvjerenju da je ovo dobar izbor kad je u pitanju ponuda laptopa. Acer Predator Helios se primjerice u ovoj recenziji ocjenjuje kao odličan izbor, uz sitne zamjerke od kojih najveća ide na račun trajanja baterije.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode