Acer Reliability Promise


Acer Reliability Promise
Acerovi proizvodi izrađeni su i testirani za dugoročnu upotrebu te se odlikuju inovativnim značajkama koje su dizajnirane tako da mogu izdržati trošenje uslijed svakodnevne upotrebe. Mi u tvrtki Acer sigurni smo u kvalitetu naših proizvoda i stoga s ponosom nudimo Acer Reliability Promise za cijeli raspon profesionalnih proizvoda.

Kupnjom kvalificiranog profesionalnog Acerova proizvoda do 31. prosinca 2020. i registracijom tog proizvoda u roku od 30 dana moći ćete zatražiti 100% povrat ukupno plaćenog iznosa ako dođe do kvara na vašem uređaju Acer i ako se popravi pod jamstvom unutar prve godine. Profesionalni Acerovi proizvodi temelje se na arhitekturi Windows 10 Pro i pružaju sve što je potrebno poslovnim korisnicima da poboljšaju produktivnost.

Nemojte propustiti vrijednu priliku da zaštitite ulaganje kupnjom profesionalnog Acerova proizvoda. Registrirajte svoj uređaj za Acer Reliability Promise.


 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode