Adata XPG Emix H30 + Solox F30


Adata XPG Emix H30 + Solox F30
Adata je popularan i ugledan proizvođač svih mogućih memorija (od RAM modula do eksternih memorija i diskova). Njihovi su proizvodi dobro poznati i gejmerima, uvijek gladnima dodatnog kapaciteta i memorije, a lani su predstavili i novu liniju proizvoda namijenjenih upravo njima. Prvi proizvodi u novoj liniji XPG su ove „nabrijane“ slušalice koje se isporučuju s vlastitim pojačalom: Adata XPG Emix H30 + Solox F30.\n\nGaming slušalice Adata Emix H30 podržavaju virtualni surround (7.1) zvuk, što je gejmerima itekako dragocjeno, posebice u „pucačinama“ gdje ćete moći identificirati gdje se nalazi neprijatelj i prije nego što se ukaže: dovoljno je da zareži, repetira pucaljku ili oda se nekim trećim šumom.\n\nPojačalo Solox F30 možete postaviti na radni stol, da bi na njemu pojačavali/stišavali zvuk, uključivali/isključivali 7.1 surround te se prebacili između četiri moda koji će prilagoditi zvuk onome što slušate: igrama, glazbi, filmovima ili govoru.\n\nOve gaming slušalice su dizajnirane za maksimalnu udobnost; izdržat će i cjelonoćnu sesiju igranja (pa i rada, ako treba!). Udobnosti doprinose ogromni (oversized – kako kaže proizvođači) jastučići koji vam neće opteretiti uši – osim ako ne odolite porivu da ih pojačate do kraja, jer iz anjih su zvučnici promjera čak 53 milimetra. K tome, sve skupa je napravljeno tako da „diše“: čak i ako se uznojite od muke, slušalice vas neće smetati.\n\nTu je i mikrofon s tehnologijom eliminacije okolne buke, a sve skupa se može priključiti na bilo koji PC, Mac, igraću konzolu ili bilo koji uređaj s klasičnim priključkom za slušalice. Usput budi rečenoc, priključci na slušalicama su pozlaćeni – za najbolju moguću kvalitetu.\n\nCijena gaming slušalica Adata nije niska, ali u odnosu na proizvode usporedive klase – doista je povoljna…"}" style="font-family:arial; font-size:10pt">Adata je popularan i ugledan proizvođač svih mogućih memorija (od RAM modula do eksternih memorija i diskova). Njihovi su proizvodi dobro poznati i gejmerima, uvijek gladnima dodatnog kapaciteta i memorije, a lani su predstavili i novu liniju proizvoda namijenjenih upravo njima. Prvi proizvodi u novoj liniji XPG su ove „nabrijane“ slušalice koje se isporučuju s vlastitim pojačalom: Adata XPG Emix H30 + Solox F30.

Gaming slušalice Adata Emix H30 podržavaju virtualni surround (7.1) zvuk, što je gejmerima itekako dragocjeno, posebice u „pucačinama“ gdje ćete moći identificirati gdje se nalazi neprijatelj i prije nego što se ukaže: dovoljno je da zareži, repetira pucaljku ili oda se nekim trećim šumom.

Pojačalo Solox F30 možete postaviti na radni stol, da bi na njemu pojačavali/stišavali zvuk, uključivali/isključivali 7.1 surround te se prebacili između četiri moda koji će prilagoditi zvuk onome što slušate: igrama, glazbi, filmovima ili govoru.

Ove gaming slušalice su dizajnirane za maksimalnu udobnost; izdržat će i cjelonoćnu sesiju igranja (pa i rada, ako treba!). Udobnosti doprinose ogromni (oversized – kako kaže proizvođači) jastučići koji vam neće opteretiti uši – osim ako ne odolite porivu da ih pojačate do kraja, jer iz anjih su zvučnici promjera čak 53 milimetra. K tome, sve skupa je napravljeno tako da „diše“: čak i ako se uznojite od muke, slušalice vas neće smetati.

Tu je i mikrofon s tehnologijom eliminacije okolne buke, a sve skupa se može priključiti na bilo koji PC, Mac, igraću konzolu ili bilo koji uređaj s klasičnim priključkom za slušalice. Usput budi rečenoc, priključci na slušalicama su pozlaćeni – za najbolju moguću kvalitetu.

Cijena gaming slušalica Adata nije niska, ali u odnosu na proizvode usporedive klase – doista je povoljna…
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode