Asus RT-AC1200G+: Signal na sve strane


Asus RT-AC1200G+: Signal na sve strane
Dovoljno je pogledati ovu „mrcinu“ od routera s njegove četiri antene da vam bude jasno kako će on osigurati da signal bežične mreže dospije iza zida – pa i nekoliko njih. Ovo je idealno rješenje za prostore u kojima bi uhvatili internetski signal u jednoj prostoriji, samo da bi ga u slijedećoj (ili čak u samo jednom kutu slijedeće) netragom izgubili. Pssst, nećemo nikome reći da biste u takvoj situaciji jedan ovakav, spasonosni uređaj platili i puno više nego što košta ovaj Asus router…

Router Asus RT-AC1200G+ upošljava nekoliko tehnologija kako bi pojačao signal bežične mreže: tu je Asusova tehnologija AiRadar, pojačalo snage te spomenute četiri antene od kojih svaka pojačava signal za 5 dB. Rezultat je snažan signal u svakom kutu velike kuće – o čemu svjedoče i odlične recenzije u nezavisnom tisku, primjerice ova, te nagrada uglednog PC Magazinea.

Ovakav uređaj najbolje će se pokazati za reprodukciju (streaming) 4K videa s interneta te za igranje online igara u UHD razlučivosti.

Od tehničkih karakteristika, vrijedi spomenuti da uređaj podržava 802.11a/b/g/n/ac mreže, s tim da najbolje radi na ovoj posljednjoj, uz frekvenciju od 5 GHz. (Dakako, možete istodobno koristiti obje: onu od 2,4 i onu od 5 GHz.) Žična veza u potpunosti podržava Gigabit Ethernet.

Unatoč svim tim mogućnostima, Asus je tako složio softver da za inicijalno podešavanje neće trebati više od 30 sekundi. Svim tim mogućnostima možete upravljati i izdaleka, preko interneta, pomoću mobilne aplikacije za iOS i Android. Preko nje možete i pratiti tko koristi mrežu i kako, te ograničiti mrežne aktivnosti vaše djece – da ne bi gubili vrijeme sa sadržajima koji nisu za njih.

Isto tako, vrlo lako možete podesiti pristupne točke za goste tako da su one odvojene od vaše lokalne mreže; tako ćete izbjeći sigurnosne rizike kada netko od gostiju poželi spojiti se na internet. Svestrani Wi-Fi router!

USB priključak omogućuje da određene sadržaje – fotografije, video-zapise, glazbu – podijelite preko mreže (i interneta, ako hoćete) na najjednostavniji način: samo priključite USB memoriju, smartfon ili vanjski disk na USB priključak. Ti podaci postaju dostupni, a sigurni – pomoću VPN tehnologije.

Isti priključak možete iskoristiti za pisač: tako ćete moći printati s bilo kojeg uređaja spojenog na kućnu mrežu, ili čak s interneta.

Treća mogućnost za korištenje USB priključka kojeg nudi ovaj Asus wireless router jest da ne njega spojite smartfon spojen na mobilnu mrežu, da bi podijelili njegov pristup 3G/4G mreži.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode