Brži i jeftiniji LaserJet


Brži i jeftiniji LaserJet
HP, kao globalni predvodnik na području pisača, može si priuštiti recept na kakav smo navikli kod mobitela: da novi model bude jeftiniji a da na više načina nadmaši svog prethodnika. Takav je slučaj s novim modelima u seriji laserskih pisača M100, najprodavanijima u svojoj klasi: to su pisači namijenjeni pojedincima i manjim tvrtkama, za ispis nekoliko tisuću stranica mjesečno.
HP laserski printer LaserJet Pro M102a može se pohvaliti povoljnom cijenom, energetski učinkovitim radom (tehnologija HP Auto-On/Auto Off automatski ga isključuje kad vam ne treba) te, što je najvažnije, pouzdanim performansama uz minimalno održavanje. K tome, u odnosu na prethodnika povećana je i brzina ispisa: sada iznosi 23 stranice u minuti, s tim da prva izlazi već nakon 7,3 sekunde.
Novi HP Printer koristi i novi tip tonera 17A kojim se može ispisati 1.600 stranica, s tim da uvijek možete vidjeti razinu preostale tinte pomoću print gauge tehnologije. Uz sve prednosti, taj HP pisač ima i kompaktnije dimenzije: stane doslovce svugdje.
Drugi novi model, LaserJet Pro M102w uz sve gore nabrojane mogućnosti nudi i bežično sučelje (Wi-Fi), koje olakšava ispis s mobitela i ostalih mobilnih uređaja – a taj je ispis i prilično brz, zahvaljujući Wi-Fi Direct tehnologiji."
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode