ClearPlex: Ultimativna zaštita za ekran mobitela


ClearPlex: Ultimativna zaštita za ekran mobitela

Već vam se dogodio razbijeni ekran mobitela? Dobrodošli u klub. Većini nas se to dogodilo. A onda bi otkrili kako ekran košta otprilike kao trećina novog mobitela… Zapravo, kao trećina novog modela, boljeg i jačeg… Uf!

Srećom, postoji spas. Zove se ClearPlex Shield i dolazi iz američke tvrtke Madico koja je osnovana 1903. Nije od jučer… I ima par utakmica u nogama. Recimo, s NASA-om: ona ih je angažirala da nalijepe svoju foliju na sve prozore Međunarodne svemirske postaje (ISS). ClearPlex nije neka jeftina folija iz nepoznate kineske tvrtke: naprotiv, češće se koristi na vozilima i izlozima butika nego na mobitelima – kako se možete uvjeriti na službenim stranicama.

OK, a sad jedna dobra i jedna loša vijest. Najprije loša. Pošto je riječ o ozbiljnom, industrijskom postupku, ne možete sami nalijepiti zaštitnu foliju ClearPlex na svoj mobitel: morat ćete svratiti do nas, do poslovnice na Novoj cesti u Zagrebu i morat ćete ondje ostaviti uređaj: trebat će nam 45 minuta da pravilno namontiramo foliju. Ipak je to profi stvar…

A sad dobra vijest! To će vas koštati svega 150 kuna za mobitel, odnosno 199 kuna za tablet. Riječ je o akcijskoj cijeni! Te cijene vrijede za folije i montažu. Vidimo se na Novoj cesti?
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode