D-Link Wireless AC750 Dual Band Router: Brzanac na akciji


D-Link Wireless AC750 Dual Band Router: Brzanac na akciji
Router D-Link AC750 koristi najnoviju bežičnu tehnologiju kako bi ubrzao vašu Wi-Fi vezu do 750 Mbps. Tri ugrađene antene odaslat će signal prema vašim najmodernijim uređajima koji podržavaju protokol 802.11ac, omogućujući superbrze veze (do 433 Mbps) na nezakrčenom frekventnom pojasu od 5 GHz. No to nije sve: istodobno će emitirati i na uobičajenijem pojasu (2,4 GHz, 300 Mbps) kako bi se mogli spojiti i stariji uređaji, koji ne podržavaju najnovije protokole, i kako jedni drugima ne bi smetali.

D-Link se hvali vrlo jednostavnim postupkom podešavanja. Nije potrebna instalacija posebnog softvera; sve se odvija preko web preglednika. A da je ovo uređaj namijenjen najširoj publici, pokazuje i dizajn: djeluje visokotehnološki, a opet dotjerano, „ušminkano“.

Akcijska cijena D-Link Wireless AC750 čini taj uređaj vrlo atraktivnim izborom, posebice za one koji računaju na česte goste u mreži (kafići, restorani, trgovine i ostala mjesta koja očekuju mušterije, klijente ili kupce). A dok oni „troše“ jedan frekventni pojas, vi ćete mirno moći raditi (ili se zabavljati) na svom vlastitom.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode