Društvene igre za zabavu i opuštanje s prijateljima


Društvene igre za zabavu i opuštanje s prijateljima

Društvene igre su sjajan način da se provede vrijeme s prijateljima i obitelji te da se opusti nakon napornog radnog dana ili tjedna. Pored popularnih igara kao što su Monopoly ili Uno, donosimo vam 5 drugih jednako zanimljivih. 


Dune društvena igra


Dune je igra koja je prilagođena za 2-6 igrača i može trajati između 2 i 4 sata, ovisno o brzini igre i broju igrača. Igra zahtijeva strateško planiranje i taktičko razmišljanje, ali i sposobnost pregovaranja i donošenja odluka u brzom tempu. Za igru je potrebna i dobra suradnja između igrača kako bi se postigli ciljevi, ali i izbjegli izdaji i napadi drugih frakcija.

Također je odličan izbor za fanove istoimenog romana koji će uživati ​​u oživljavanju svijeta Arrakisa i borbi za kontrolu nad Melangeom. Možete birati između dvije verzije ove igre, Dune i Dune Imperium. 
 

Dixit društvena igra


Dixit je igra u kojoj se igrači natječu da objasne svoje karte za igru na način koji će ih najbolje opisati, ali ne previše očito, tako da ostali igrači moraju pogađati koja karta pripada kojem igraču. Karizmatične ilustracije i zanimljive teme koje se pojavljuju na kartama čine igru vizualno atraktivnom i pristupačnom za sve uzraste. 

Igra potiče maštu, kreativnost i komunikacijske vještine te traje između 30-45 minuta te je namijenjena za 3-6 igrača.
 



Catan društvena igra


Catan je igra malo složenija od Monopolyja, ali nudi mnogo više strategije i interakcije među igračima. U ovoj igri morate graditi svoju mrežu na otoku trgujući resursima s drugim igračima, izgrađujući gradove i šireći svoju teritoriju. Igra zahtijeva taktičko razmišljanje i planiranje, te prilagođena je za 3-4 igrača a  traje oko 90 minuta. Također se može igrati i u različitim grupama i pruža jednako zabavu i izazov kako za početnike tako i za iskusne igrače.

Popularna je diljem svijeta i smatra se jednom od najboljih društvenih igara svih vremena.


Betrayal at the house on the hill


Ako ste u potrazi za nečim drugačijim, isprobajte Betrayal at the house on the hill. Igra kombinira elemente horor priče i avanture te pruža jedinstveno iskustvo igre. Igrači moraju istraživati ​​ukletu vilu i suočiti se s različitim izazovima. Svaki igrač ima jedinstvene karakteristike i sposobnosti koje mogu koristiti kako bi preživjeli opasnosti koje ih čekaju u vili.

Savršena je igra za zabave, obiteljska okupljanja ili druženja s prijateljima. Igra se s 3-6 igrača, a igra traje između 30 i 60 minuta.


CodeNames društvena igra


Codenames je društvena igra u kojoj igrači pokušavaju prepoznati svoje tajne agente među nasumičnim riječima na ploči, a izbjegavajući "ubojice". Igra je taktička i izazovna, te idealna za igru s prijateljima i obitelji. Također je igra koja potiče razmišljanje i povezivanje riječi.

Igra je prilagođena za 2-8 igrača i igra se u različitim varijacijama, uključujući i verziju s kratkim vremenom i ograničenim potezima.
 


U Mikronis webshopu možete pronaći veliki izbor društvenih igara koje će vas zabaviti i opustiti!
 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode