Epson - Tehnologija bez topline


Epson - Tehnologija bez topline



Prijeđimo na tehnologiju bez topline radi niže potrošnje struje

Zemlja je suočena s brojnim izazovima vezanima uz okoliš. Odgovor na ove izazove je u svakoj osobi i svakoj tvrtki koja razmišlja o promjeni ponašanja. A svatko od nas može odigrati svoju ulogu.

U Epsonu se usredotočujemo na promjenu načina na koji trošimo energiju. Prebacujemo se na tehnologiju bez topline, koja tijekom postupka izbacivanja tinte ne koristi toplinu te omogućuje manju potrošnju struje. Jedna stranica nema puno značaja, no ako ne koristimo energiju svaki put kad svi ispisujemo, zajedno možemo promijeniti priču.

Stoga, kada sljedeći put donosite odluku u pogledu ispisa, razmislite o prelasku na tehnologiju bez topline. Pretvorite tehnologiju u svoju prednost.





Usporedba postupka ispisa

Laserski i tintni pisači mogu na prvi pogled izgledati isto. No, bitno je ono što se nalazi iznutra. Za Epsonovu tehnologiju bez topline nije potrebna toplina u postupku izbacivanja tinte. Umjesto toga na piezoelektrični element primjenjuje se tlak koji ga savija prema natrag i prema naprijed i tako omogućuje izbacivanje tinte iz ispisne glave.

 












 

{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode