Friteza - odličan izbor za zdraviju prehranu


Friteza - odličan izbor za zdraviju prehranu

U današnjem svijetu brze hrane i ubrzanog načina života, zdrava prehrana postaje sve važnija. Mnogi od nas traže načine kako uživati u omiljenim jelima bez osjećaja krivnje ili narušavanja zdravlja. Jedan od uređaja koji je postao popularan zbog svoje sposobnosti pripreme hrane na zdraviji način je friteza. U ovom blogu istražit ćemo zašto je friteza odličan izbor za zdraviju prehranu i kako možete uživati u hrskavim i ukusnim jelima bez prekomjerne masnoće.


Prednosti korištenja friteze

 
  • Smanjena količina ulja - friteza koristi tehnologiju vrućeg zraka koja omogućuje pripremu hrane s minimalnom količinom ulja ili čak bez ulja. 
  • Zdravija priprema hrane - prženje hrane u fritezi omogućuje vam da dobijete hrskavu teksturu koju volite, ali bez potrebe za uranjanjem hrane u velike količine ulja. 
  • Brza priprema hrane - tehnologija vrućeg zraka omogućuje da se hrana brzo skuha i postane hrskava, što znači da možete uštedjeti vrijeme u kuhinji
  • Višenamjenski uređaj - mnoge friteze na tržištu danas imaju mogućnost pripreme ne samo pržene hrane, već i drugih jela. Možete koristiti fritezu za pečenje, roštiljanje, kuhanje na pari i mnoge druge načine pripreme hrane. 


4 vrhunska modela friteza za vrhunski okus hrane


Izdvajamo sljedeća četiri modela:

Xiaomi Smart Air Fryer Pro je inovativan air fryer s kapacitetom od 4 litre. Koristi tehnologiju vrućeg zraka za prženje hrane bez potrebe za dodatnim uljem. Ima Wi-Fi povezivost i mobilnu aplikaciju za upravljanje putem pametnog telefona. Pruža sigurnost, preciznost i jednostavnu upotrebu.



Philips HD9200/90 friteza na vrući zrak omogućuje prženje s do 90% manje masti. Ima mjerač vremena do 60 minuta i automatsko isključivanje s zvučnim upozorenjem osigurava da je jelo spremno. Ima 12-u-1 funkciju kuhanja te omogućuje prženje, pečenje, roštiljanje, pečenje i zagrijavanje hrane. Svi dijelovi su perivi u perilici rublja, a košara QuickClean je jednostavna za čišćenje. Snaga friteze je 1400W.



Tefal Super Uno friteza je jednostavna za čišćenje i pruža savršene rezultate pri prženju. Odvojivi dijelovi su sigurni za pranje u perilici rublja, a odvojivi filter smanjuje mirise prženja. Ova visokofrekventna friteza ima kapacitet za do 1,5 kg hrane i pametan sustav za podizanje košarice iz ulja. Podesivi termostat omogućuje vam jednostavno pripremanje raznih grickalica. Snaga friteze je 1800W.



SEB Tefal friteza Actifry pruža hrskavu hranu bez ulja. Lopatica Actifry automatski prebacuje i okreće hranu, dok senzor regulira temperaturu. Friteza ima stakleni poklopac za nadgledanje, inspirativnu aplikaciju s receptima i veliki kapacitet za obitelj. Također je jednostavna za čišćenje, s dijelovima koji se mogu prati u perilici posuđa. Boja je bijela, snaga je 0W, a kapacitet je 1L. Ima i timer od 30 minuta.


Zaključak


Friteza je izvrstan izbor za one koji žele uživati u hrskavoj i ukusnoj hrani bez prekomjerne masnoće. Smanjenje količine ulja, zdravija priprema hrane, brza priprema i višenamjenske mogućnosti čine fritezu neophodnim uređajem za zdraviju prehranu.

 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode