Fury Thunderstreak: Poklon paket za gejmere


Fury Thunderstreak: Poklon paket za gejmere
Tipkovnica je najveći, središnji dio paketa a već na prvi pogled, izdaleka otkriva svoj gejmerski pedigre višebojnim LED osvjetljenjem. Tu je i 12 funkcijskih tipki, koji se mogu koristiti (i) za multimedijske funkcije, kao i anti-ghosting tehnologija. Produžena podloga s prednje strane osigurava ergonomičnu podlogu za ruke, a poseban dizajn osigurava istjecanje tekućine – ako nehotice zalijete tipkovnicu (što inače zna biti glavni razlog njihovog kvara).

Najatraktivnije dizajniran član ovog kvarteta ipak je miš. Taj glodavac ima precizni optički senzor razlučivosti čak 2400 tpi. No, broj točaka po inču možete sami odabrati - čak i usred borbe – preko preklopnika koji nudi četiri postavke.

Naravno, i miš ima LED pozadinsko osvjetljenje a kabel onemogućava proklizavanje.

Stereo slušalice već na prvi pogled djeluju udobno, s mekanom eko kožom, a nude i vrhunsku kvalitetu zvuka sa 40-milimetarskim zvučnicima, dinamikom od čak 108 dB te frekvencijskim rasponom od 20-20.000 Hz uz impedanciju od 32 Ohma.

Mikrofon nudi visoku osjetljivost a njegov se položaj lako može podesiti na ručki.

Konačno, tu je i četvrti član kvarteta: podloga za miša, laserski izrezana i načinjena od materijala koji smanjuje trenje te tako jamči veću preciznost.

Dobru zabavu!
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode