GoPro Hero5: Novi akcijski heroj


GoPro Hero5: Novi akcijski heroj
Sva sreća, stvari se ubrzavaju: trebali smo čekati pune dvije godine na novi model najpopularnije akcijske kamere – još od rujna 2014. – ali GoPro Hero5 Black nam je stigao jedva mjesec dana nakon svjetske premijere!
Što je novog? Uf, svašta! Za početak, bez problema će raditi pod vodom, sve do dubine od deset metara. (Kako dobro znaju stari fanovi, i stari modeli bi radili bez problema i u dodiru s vodom ili snijegom – ali ne same po sebi, nego uz dodatak posebnog dodatnog kućišta, a ono otežava rukovanje. Naravno, ono se i sad nudi, ako poželite zaroniti dublje od desetak metara.)

Tehnikalije: novi Hero5 Black snima 4K video uz 30 sličica u sekundi. Njim se može upravljati glasom (ne na hrvatskom, naravno – dobro će vam doći za učenje engleskog da naredbe znate zadati i kad je najveća frka!). Novim modelom može se upravljati preko ugrađenog 2"" LCD zaslona osjetljivog na dodir i jedne jedine tipke – stari fanovi, to je dobra vijest! Jest da će vam trebati neko vrijeme da se naviknete na to da nema tri tipke, ali stvari su definitivno jednostavnije ovako.
Kamera ima ugrađen GPS prijemnik, a razlučivost je podignuta na 12 megapiksela. Hero5 snima i fotografije u RAW formatu (bez kompresije) te video u WDR (Wide Dynamic Range) formatu, a pojednostavljeno je i uređivanje fotografija i videa, pomoću novog softver za računala i mobilne uređaje. Za najveće fanove, tu je i mogućnost automatskog spremanja snimki u oblak (GoPro Plus) uz pretplatu."
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode