HP 280 G2: PC da ste bez brige


HP 280 G2: PC da ste bez brige
Ovo HP-ovo stolno računalo namijenjeno je poslovnoj uporabi, a tako i djeluje: ne impresionira „bijesnim“ dizajnom, ali zato svaki detalj odiše kvalitetom. Ipak je HP najveći proizvođač osobnih računala na planeti, znaju oni kako „sklepati“ PC…
Dakle, što ima desktop računalo HP 280 G2? Za početak, tu je Core i5 6500 – best buy među procesorima srednje klase – onaj kojeg bi i sebi kupili kad bi imali solidan (ne neograničen, ali ne ni sužen) budžet. Tu je i 8 GB DDR4 radne memorije – opet, više nego solidno, a ko vam jednog dana usfali, lako se da nadograditi na 16 GB. Tvrdi disk je terabajtni, brzi (7200 rpm), a tu je i DVD snimač. Čak četiri USB priključka podržava standard 3.0, a tu su i još dva „obična“ USB 2.0 priključka sprijeda i dva straga.
Ako se jednog dana odlučite nadograditi ovo HP stolno računalo, na raspolaganju je PCIe x16 utor, te još jedan običan PCIe x1.

U paketu s ovim računalom dolazi i HP-ov monitor dijagonale 20,7"", Full HD razlučivosti.
Naravno, tu su i tipkovnica te miš – HP-ove kvalitete.
Ono čega nema – su Windowsi; za pretpostaviti je da već imate Windowse, na nekom starijem računalu, pa će vam ovo HP FreeDOS računalo osigurati uštedu.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode